Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 24 Aralık 2021 #1 İyi forumlar, Type-C şarj kablosu önerebilir misiniz? Adaptör olarak kutudan çıkan adaptörü kullanıyorum, şarj kablosuyla uyumlu olan adaptör de önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2021
İyi forumlar, Type-C şarj kablosu önerebilir misiniz? Adaptör olarak kutudan çıkan adaptörü kullanıyorum, şarj kablosuyla uyumlu olan adaptör de önerirseniz sevinirim.
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 24 Aralık 2021 #2 Hem hızlı şarj desteği hem de hızlı veri aktarımı desteği var. Ve çok kaliteli bir marka. Kendim de 3 senedir kullanıyorum memnunum. Fiyatı da süper. Baseus Mini White USB Type-C 3.0A Hızlı Şarj Usb Kablosu 1metre Baseus Mini White USB Type-C 3.0A Hızlı Şarj Usb Kablosu 1metre. Stoktan Teslim, Aynı Gün Kargo mobil.akilliphone.com
Hem hızlı şarj desteği hem de hızlı veri aktarımı desteği var. Ve çok kaliteli bir marka. Kendim de 3 senedir kullanıyorum memnunum. Fiyatı da süper. Baseus Mini White USB Type-C 3.0A Hızlı Şarj Usb Kablosu 1metre Baseus Mini White USB Type-C 3.0A Hızlı Şarj Usb Kablosu 1metre. Stoktan Teslim, Aynı Gün Kargo mobil.akilliphone.com