S9 Plus'tan iPhone 8 Plus'a geçilir mi?

Rewill216

Kilopat
Arkadaşlar cihazım S9 Plus. Bundan önceki cihazım iPhone 6S cihazıydı. Zamanında kırıldığı için bütçem yeni iPhone cihazlara yetmemişti ve Android cihaz olarak kendime ikinci el bir S9+ almıştım. 2 yıl kullanmama rağmen ne yalan söyleyeyim iPhone kadar tatmin etmedi beni. Özellikle kamerası. Kamerası kağıt üzerinde müthiş ama gel gelelim bunları sosyal medyaya yüklediğimde çok kötü kalitede çıkıyorlar videolar ve fotoğraflar. Durum böyle olunca kamera fevkalade olsa bile sosyal medyada çok kötü olunca ister istemez canım sıkılıyor. Kameraya önem veren birisiyim. iPhone cihazlarının kameralarından portre modlarından ve çözünürlükleri çok hoşuma gidiyor açıkçası. Ancak bütçem ikinci el cihazlara yetiyor. O cihazda iPhone 8 Plus cihazı. Kendisini gerçekten çok şık buluyorum boyut olsun tasarım olsun. Ama sizce sorum şu. Galaxy S9 Plus'tan o cihaza geçmeye değer mi sizce?

Bence değmez. Instagram için çözümler var.
8 Plus'u kaça buldunuz?

8 serisi S8 serisinin rakibi. Güncelleme ömrü olarak ve performans olarak 8 Plus, S9 Plus modelinden daha iyi bir cihaz. Ben şahsen geçmem 8 Plus modeline.
Peki s9 plus'tan geçme niyetinde olsanız en düşük hangi iphone cihazına geçerdiniz hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…