ibrahim bağbaşı Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 31 22 Nisan 2022 #1 Merhaba. Samsung Galaxy S9+ telefon almayı düşünüyorum ama ekranda bir adet ölü piksel mevcut. Bana sorun yapar mı sizce? Alınır mı?
Merhaba. Samsung Galaxy S9+ telefon almayı düşünüyorum ama ekranda bir adet ölü piksel mevcut. Bana sorun yapar mı sizce? Alınır mı?
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #2 Ne kadara alıyorsunuz?
ibrahim bağbaşı Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 31 22 Nisan 2022 #3 Inanckilic dedi: Ne kadara alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2600
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.647 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #4 ibrahim bağbaşı dedi: 2600. Genişletmek için tıkla... S9+ ekranı telefonun kendisinden pahalı. İleride başka sorunlar çıkartabilir.
ibrahim bağbaşı dedi: 2600. Genişletmek için tıkla... S9+ ekranı telefonun kendisinden pahalı. İleride başka sorunlar çıkartabilir.
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #5 Kendi kullandıgım sıfır ayarında bir S9+ 128 GB mevcut ancak o bütçede alacağınız S9+'da başka sorunlarda çıkacaktır.
Kendi kullandıgım sıfır ayarında bir S9+ 128 GB mevcut ancak o bütçede alacağınız S9+'da başka sorunlarda çıkacaktır.
ibrahim bağbaşı Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 31 22 Nisan 2022 #6 Inanckilic dedi: Kendi kullandıgım sıfır ayarında bir S9+ 128 GB mevcut ancak o bütçede alacağınız S9+'da başka sorunlarda çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Yahu hiçbir sorunu yok 1 adet ölü piksel dışında.
Inanckilic dedi: Kendi kullandıgım sıfır ayarında bir S9+ 128 GB mevcut ancak o bütçede alacağınız S9+'da başka sorunlarda çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Yahu hiçbir sorunu yok 1 adet ölü piksel dışında.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.962 Makaleler 18 Çözümler 459 Yer Valisiz Vilayet! 22 Nisan 2022 #7 ibrahim bağbaşı dedi: Merhaba. Samsung Galaxy S9+ telefon almayı düşünüyorum ama ekranda bir adet ölü piksel mevcut. Bana sorun yapar mı sizce? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartma ihtimali yüksek. Onun yerine bu paralara M31, Note 8 Pro, POCO X2 (Redmi K30) gibi cihazlara yönelmek daha mantıklı olacaktır.
ibrahim bağbaşı dedi: Merhaba. Samsung Galaxy S9+ telefon almayı düşünüyorum ama ekranda bir adet ölü piksel mevcut. Bana sorun yapar mı sizce? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartma ihtimali yüksek. Onun yerine bu paralara M31, Note 8 Pro, POCO X2 (Redmi K30) gibi cihazlara yönelmek daha mantıklı olacaktır.
ibrahim bağbaşı Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 31 22 Nisan 2022 #8 Düzeltmenin acizliğine uğradık
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #9 ibrahim bağbaşı dedi: Yahu hiçbir sorunu yok 1 adet ölü piksel dışında. Genişletmek için tıkla... Dostum elektronik cihazda satıcının sakladığı ve söylemediği senin kullanarak anlayacağın milyonlarda sorun çıkar. Zamanla kullandıkça vay ulan diyerek anlarsın. O paralara alacağın S9+ her şey olabilir. Karar senin.
ibrahim bağbaşı dedi: Yahu hiçbir sorunu yok 1 adet ölü piksel dışında. Genişletmek için tıkla... Dostum elektronik cihazda satıcının sakladığı ve söylemediği senin kullanarak anlayacağın milyonlarda sorun çıkar. Zamanla kullandıkça vay ulan diyerek anlarsın. O paralara alacağın S9+ her şey olabilir. Karar senin.
ibrahim bağbaşı Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 31 22 Nisan 2022 #10 KojiroHyuga04 dedi: Sorun çıkartma ihtimali yüksek. Onun yerine bu paralara M31, Note 8 Pro, POCO X2 (Redmi K30) gibi cihazlara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok doğru ama işte o cihazlarda bir s9+ etmiyor super amoled'te yayılma olurmu ben orasını tam çözemedim aslında
KojiroHyuga04 dedi: Sorun çıkartma ihtimali yüksek. Onun yerine bu paralara M31, Note 8 Pro, POCO X2 (Redmi K30) gibi cihazlara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok doğru ama işte o cihazlarda bir s9+ etmiyor super amoled'te yayılma olurmu ben orasını tam çözemedim aslında