S9 vs A70 vs mi9 SE

Qertzy

Kilopat
3000-3800 TL bütçem var. Bu 3 telefon arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

Sadece bunlardan birini seçicem.
Niye?

Samsung ekranı ve kameraya biraz yüklenince performans ve malzeme kalitesi gibi şeylerden kısıyor.

Xiaomi'ye alıştı insanlar ucuz iyi diye Snapdragon 712 var ve Snapdragon 845 çok gerisinde kalıyor.

Bu fiyat aralığında işlemci Snapdragon 845 ve ona benzer performans veren işlemci olmalı en az.

Samsung S9 ekran çerçeve oranı ve 1 kameralı olduğu için önermem.

Ses ve ekran pixel hariç (LG G7 daha iyi) kalan özellikleri LG G7 ile benzer.

şuan g4 kullanan biri olarak daha lg marka telefon almam bezdim.

LG eski telefonlarının sorunlu olduğunu biliyorum fakat LG G7 ile sorunlarını çözdü ama ben LG almam diyorsanız Xiaomi Mi 9T 64 GB alın.

Türkiye garantili olana Genpa baktığında beri Türkiye garantili önermiyorum ama attığım cihaz hem Türkiye garantili hem ihtilatçı daha ucuz.

Buradan alabilirsiniz yanında Xiaomi Mi Band 4 hediyeli ve Mi Band 4 240 TL civarı satılıyor

Anlamıyorum hala ya önüne gelen g4/g3/g2/g5/g6 kullanmış g7 ve v30 a sallıyor.

V30/g7 de hiçbir sorun bulunmamakla beraber. Eskiden 4500tl lşk fiyatıyla fiyat performans denen telefon şuan 2800tl lik fiyatıyla kazık deniyor? Şuan piyasada tek adam gibi telefon yapan lg dir.İphone desen geriden geliyor.Xiaomi desen diğer markalar ne yaparsa özellikleri kopyalayıp alıyor.Huawei desen kamera dışında becerdiği bi iş yok.Samsung desen 3000 tl lik telefona plastik gövde ve orta seviyeli işlemci koyuyor.He bide oppo var güzel olan marka diğer hiçbiri yenilik getirmedi.lg desen her seferinde yeni yeni yenilikler getiriyor.

G5 le birlikte değiştirilebilir batarya vs. Olması
G7 ile birlikte boombax hoparlör gibi özellikler daha birsürü şey vardı unuttum .d
Crystal oled soundmuydu öyle birşey de getirdi

G8 ile tamamen avcunuz ile çalışan telefon geldi hand id denen şey ile müneccim gibi avcunuzun içini okuyor ve ve kilidi açıyor ayrıca elinle uygulama geçişleri vs. Yapabiliyorsun.

O fiyata lg den daha iyi telefon yok ama yinede siz bilirsiniz sizin kararınız. Ama lg ye bi bakın diğer markaların 2014 de çıkardığı telefonlar pubg yi açmazken g4 pubg yi hd de açıyor lg her zaman fiyatının üstüne bir performans koydu...

yeniden bakıcam lg te teşekkürler.

LG'nin geçmişte yaptığı hatalar bana göre affedilemez. Şimdi bu telefonların tıpkı G4'te olduğu gibi kronik sorunlu çıkmayacağı ne malum? Ben sizin yerinizde olsam LG kullanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…