S9+ vs Galaxy Note 9 vs S10+

İlatem

Centipat
Makaleler
5
Laptopumu satıyorum ve elime 3000 TL geçecek, ikinci el alacağım ama bu 3 telefon arasında kaldım, normal şartlar altında olsaydım kalmazdım direkt S10+ alır geçerdim ama sorun şu S10+ bu bütçede 3 tane var zaten, beni biraz iten kısım yurt dışı olması, bu belli bir yıldan sonra kayıt edilen telefon sadece pasaport sahibinin oluyordu S10+ bundan etkilendi mi? IMEI atılmış ise zaten almam.

S9+ ise zaten S8 kullanıyordum arayüze aşinayım, S8 ile S9 Plus arasında bayağı fark var dersem yalan söylemiş olmam, boyut önemli olduğu için sadece Plus olanlara bakıyorum.

Dürüst olmak gerekirse gönlüm S10+ da tasarımı aşırı hoşuma giden cihazlardan, bu yurt dışı muhabbeti beni biraz itiyor sadece, Note 9 hakkında konuşamıyorum hiç elime geçmedi ikinci elde 3K'ya zor bulunuyor malum 5K yazan kişiler var, sizin fikriniz ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
S10+ keşke bu fiyat aralağında olsaydı, 3 4 tane alır ailecek kullanırdık, mükemmel ötesi bir cihaz. Tasarımı mesela efsane. Elinizdeki bütçeyi tam olarak anlayamadım ama 3000 TL sanırsam. Bu bütçeye en iyi S9+ gelir temiz ve sıkıntısız olarak. Note 9 daha iyi S9+'dan elbette, ama yine o da bu fiyat aralığında yok. Bütçeye bakarsak dediğim gibi en iyi seçenek S9+. 5000-6000 TL gibi bir bütçeye çıkılsa Note 10 veya Note 10+ bakılabilirdi gönül rahatlığıyla, ki Note 10+ bu cihazların hepsine taş çıkartır. Eklemek isterim, S9+ kullanıyorum ve gayet memnunum, özellikle kamerası açısından bu bütçede benzersiz bir cihaz.

Bu konuyu açtığım zaman yurt dışı S10 Plus bulmuştum sonra kaybettim bulamadım şaka gibi, benim de aklımda S9 Plus var eğer yapabilirsem S9 Plus artı S8 almayı düşünüyorum.

Bu konuyu açtığım zaman yurt dışı S10 Plus bulmuştum sonra kaybettim bulamadım şaka gibi, benim de aklımda S9 Plus var eğer yapabilirsem S9 Plus artı S8 almayı düşünüyorum.
Mantıklı bir seçim olur eğer temiz cihaz bulunursa. Keşke S10 Plus'ı alsaydınız.

Mantıklı bir seçim olur eğer temiz cihaz bulunursa. Keşke S10 Plus'ı alsaydınız.

Henüz almadım, dediğin gibi bulursam S10+ asla kaçırmam ama bulamazsam dediğim gibi S9 S8 ikilisi yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…