S9 vs iPhone 7s vs 7 Plus

Trendyol gayet güvenilir neden ucuz olduğuna gelirsek. Aliexpress trendyolu satın aldı ve Türkiye pazarına girmek için alış fiyatına satıyorlar.
Söylediklerin doğru olmadığını bilin. Cevabını vermisler zaten
İyi de ürünü trendyol satmıyor ki, trendyoldaki bir satıcı satıyor. N11'de de var böyle ucuz S10e'lerden fakat yorumlarını okudum ve açık kutu ürün yolladıklarını gördüm. O yüzden sıkıntı olabilir.
Teşekkürler...
S9 un sınıfındaki yani o fiyatlardaki telefonların şarj performansını değerlendirsek s9 onlara göre nasıldır?

Söylediklerin doğru olmadığını bilin. Cevabını vermisler zaten

Teşekkürler...
S9 un sınıfındaki yani o fiyatlardaki telefonların şarj performansını değerlendirsek s9 onlara göre nasıldır?
Ben teşekkür ederim. S9'un sınıfındaki Pocophone ya da Mi 8, daha yüksek batarya performansı sunmakta. Fakat benim kullanımımda, (ortalama kullanım, biraz oyun.) günü çıkarıyor ve gayet yeterli. Sizin için batarya önemliyse, Pocophone bakabilirsiniz. Fakat ekran kalitesi ve kamera öne çıkıyorsa S9 alınız. Mi 8 de güzel bir alternatif fakat aralarında en iyi kamera ve ekran bence S9'da. Öyle dendiği gibi berbat bir bataryası yok. Çok oyun oynamıyorsanız günü rahat çıkaracaktır.

Ben teşekkür ederim. S9'un sınıfındaki Pocophone ya da Mi 8, daha yüksek batarya performansı sunmakta. Fakat benim kullanımımda, (ortalama kullanım, biraz oyun.) günü çıkarıyor ve gayet yeterli. Sizin için batarya önemliyse, Pocophone bakabilirsiniz. Fakat ekran kalitesi ve kamera öne çıkıyorsa S9 alınız. Mi 8 de güzel bir alternatif fakat aralarında en iyi kamera ve ekran bence S9'da. Öyle dendiği gibi berbat bir bataryası yok. Çok oyun oynamıyorsanız günü rahat çıkaracaktır.
Iphone 7 plus da aynı fiyatta hiç bahsetmemissiniz

Youtube'da bir kanalın yaptığı batarya testlerinde S9, S8'den daha iyi sonuç vermekte. Aynı kanalın diğer bir batarya testinde ise S8, iPhone 7 Plus'tan daha iyi sonuç vermekte.
Mükemmel yanıt beğenmeden geçilmez 😂
Youtube'da bir kanalın yaptığı batarya testlerinde S9, S8'den daha iyi sonuç vermekte. Aynı kanalın diğer bir batarya testinde ise S8, iPhone 7 Plus'tan daha iyi sonuç vermekte.
Kanalın ismini ne ?

Son düzenleyen: Moderatör:
sizce 8 mi s9 mu biraz hort gibi ama
Şuan S9 ile 3 yılımı dolduruyorum memnunum, bataryasında aniden düşme gibi sorunlar olmuyor ve hala yazılım desteği alıyor karşılaştığım tek sıkıntı ses açma-kapama tuşlarının ara sıra biraz tutukluk yapması o kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı