S9FE + vs iPad Air 13

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sadece derslerde not almak için kullanacağım. Samsung almak aslında daha mantıklı ve daha bütçe dostu ama telefonum iPhone olduğu için Apple almak istiyorum. Bir de iPad 60Hz Samsung 90Hz miş. Gerçekten Apple almak istiyorum ama almak hiç mantıklı değil gibi. Sizce hangisini almalıyım. iPhone ile iPad uyumu için aradaki farkı vermeye gerek var mı? Eski tabletim Samsung Tab S6 Lite'dı Telegram üzerinden dosyaları paylaşıyordum.

Hz taktıntınız varsa evet 60Hz cihaz tercih etmeyin ama s9FEnin ekranı ile iPad Air'in ekranını kıyaslayamazsınız yan yana aynı oyunu oynarken s9FE+ kullanan arkadaşım benim Air'ı görüp ne kadar iyi olduğunu söylemişti cidden kötü bir ekranı var ve işlemcisi güçsüz eğer oyun falan oynayacaksanız değil 90 60 bile veremez bazı oyunlarda ama arayüz kaydırma açısından evet 90Hz az da olsa hissediliyor.

Hz taktıntınız varsa evet 60Hz cihaz tercih etmeyin ama s9fenin ekranı ile iPad Air'in ekranını kıyaslayamazsınız yan yana aynı oyunu oynarken s9FE+ kullanan arkadaşım benim Air'ı görüp ne kadar iyi olduğunu söylemişti cidden kötü bir ekranı var ve işlemcisi güçsüz eğer oyun falan oynayacaksanız değil 90 60 bile veremez bazı oyunlarda ama arayüz kaydırma açısından evet 90Hz az da olsa hissediliyor.

Oyun için değil de sadece ders için kullanacağım. Ekranı büyük olsun istiyorum ama asıl alma sebebim telefonumun iPhone olması acaba bu telefon ile tabletin uyumlu olması çok işime yarar mı?

Oyun için değil de sadece ders için kullanacağım. Ekranı büyük olsun istiyorum ama asıl alma sebebim telefonumun iPhone olması acaba bu telefon ile tabletin uyumlu olması çok işime yarar mı?

Sizin en çok kullanacağınız iki şey telefondan kopyaladığınız şeyin tablete tabletten kopyaladığınız şeyin telefona yapıştırılabilmesi ve AirDrop olur aynı zamanda galeri ve dosyalarınız senkron çalışacak Samsung tablet alıp Google Fotoğraflar ve Google Drive kullanırsanız fotoğraf ve dosya konusunda yine iyi bir performans elde edersiniz ama Samsung alacaksanız s9FE yerine S9 alın.

Sizin en çok kullanacağınız iki şey telefondan kopyaladığınız şeyin tablete tabletten kopyaladığınız şeyin telefona yapıştırılabilmesi ve AirDrop olur aynı zamanda galeri ve dosyalarınız senkron çalışacak Samsung tablet alıp Google Fotoğraflar ve Google Drive kullanırsanız fotoğraf ve dosya konusunda yine iyi bir performans elde edersiniz ama Samsung alacaksanız s9FE yerine S9 alın.

Hocam Air drop için internet gerekli mi? Bir de başka ne gibi özellikler var işime yarayacak.

Hocam Air drop için internet gerekli mi? Bir de başka ne gibi özellikler var işime yarayacak.

Hayır hocam gerekli değil.

Özellikten kastınızı pek anlayamadım ama biraz daha açar mısınız mesela hangi amaca yönelik bir özellik?

Başlıca şu konuya bakabilirsiniz burada ana hatlar verilmiş (Apple Pay ülkemizde yok) tüm özellikleri bir anda hatırlayıp söylemek zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı