Honda Civic FB7
Centipat
İnterior için texture studios kullanmak istiyorum. Bunu öğrenmek için yerli/yabancı ders içeriği var mı?
YouTube'da vardı sanırsam, bir adam obje tasarımı ile ilgili pluginler paylaşıp ders veriyordu. Eve geçince bakayım hala kanal duruyorsa atayım. Bu arada hangi sunucuda oynuyorsunuz?İnterior için texture studios kullanmak istiyorum. Bunu öğrenmek için yerli/yabancı ders içeriği var mı?
Musab Çaylı'ydı sanırsam bahsettiğim kanal. 3Dsmax için plugin paylaşıyordu değil mi?Türkçe olarak Musab Çaylı'a bakabilirsiniz, yabancı olarak Aat Balthazar ve Unu Alex'e bakabilirsiniz.
Texture Studio ve 3DSMax ile iligili içerikleri var, evet.Musab Çaylı'ydı sanırsam bahsettiğim kanal. 3Dsmax için plugin paylaşıyordu değil mi?
Evet hatırladım.Texture Studio ve 3DSMax ile iligili içerikleri var, evet.
Vice, liberty şu anlık aktif sayıldığım. Teşekkürler yardımınız için.YouTube'da vardı sanırsam, bir adam obje tasarımı ile ilgili pluginler paylaşıp ders veriyordu. Eve geçince bakayım hala kanal duruyorsa atayım. Bu arada hangi sunucuda oynuyorsunuz?
3ds Max genelde skin için bayağı gördüm ama map için istediğim gibi pek bulamadım galiba aratma yöntemim yanlıştı.Texture Studio ve 3DSMax ile iligili içerikleri var, evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.