SA:MP "Lost the connection" hatası

Anilimo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Prime B450M-K II DDR4, AMD Ryzen 7 5700x, XPG Gammix D35 16 GB RAM, Sapphire AMD Radeon RX6400, Sandisk SSD Plus 256, Sandisk SSD Plus 480 GB, TXRUI 256 GB, Gameforce 650W Bronze PSU, Archon 120mm Sıvı soğutma

Arkadaşlar merhaba, SA:MP'de 2-3 hafta öncesine kadar hiçbir sorunum yoktu fakat şu aralar oyuna girince "Lost the connection" hatası alıyorum. Fotoğraf hatadan 5-6 saniye sonradır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nickinizde ya boşluk bırakmışsınız ya da özel karakter kullanmışsınız. Nickiniz boşlukluysa boşluğu _ ile kapatmalısınız.

Nickinizde ya boşluk bırakmışsınız ya da özel karakter kullanmışsınız. Nickiniz boşlukluysa boşluğu _ ile kapatmalısınız.

Bu oyunu 7 yıldır oynuyorum, nicki doğru yazıyorum karakter_adı şeklinde sunucuya giriyorum 5 dakika sonra atıyor, fakat sorunu şu şekilde çözdüm sanırım VPN ile atmıyor.

AFK attığında böyle oluyorsa modlarından olabilir. Ya da sunucu kaynaklıdır.

2 hafta öncesine kadar hiçbir sorun yoktu, modem değiştiğimden dolayı olabilir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…