SA:MP adlı oyuna girdiğim zaman çözünürlük ayarladığım zaman bu hatayı alıyorum ekranda. Ekranda 1440x900 yazıyor ama oyunda yok yapamıyorum. Bir çözümü var mı?
SA:MP adlı oyuna girdiğim zaman çözünürlük ayarladığım zaman bu hatayı alıyorum ekranda. Ekranda 1440x900 yazıyor ama oyunda yok yapamıyorum. Bir çözümü var mı?
Monitör uyarısı gibi bir hata mı ? Mesela fullscreen bir uygulamayı alt+tab attığınızda ekranda HDMI yazması gibi mi ? Eğer öyleyse monitörünüz o çözünürlüğü desteklemiyor olabilir.
Monitör uyarısı gibi bir hata mı ? Mesela fullscreen bir uygulamayı alt+tab attığınızda ekranda HDMI yazması gibi mi ? Eğer öyleyse monitörünüz o çözünürlüğü desteklemiyor olabilir.
Monitör uyarısı gibi bir hata mı? Mesela fullscreen bir uygulamayı Alt+Tab attığınızda ekranda HDMI yazması gibi mi? Eğer öyleyse monitörünüz o çözünürlüğü desteklemiyor olabilir.
Formatla bence alakası yok genellikle o olay addonsuzluktan dolayı olabiliyor addon 2.5 kurup samp 0.3 kurarsan 0.3.5, 0.3.7 r2 vs değil r1 0.3 serisinden olacak enb'yide 2.5 ya da 2.6 kurarsan sorun düzelir.