For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 19 Aralık 2021 #1 Merhabalar, çözümünü çok aradım ama bulamadım. SA: MP'ta İP'sini bilmeden bir sunucuya giremiyor, yani göz atamıyorum sunuculara. Server listte sunucular çıkmıyor, bunu nasıl düzeltirim?
Merhabalar, çözümünü çok aradım ama bulamadım. SA: MP'ta İP'sini bilmeden bir sunucuya giremiyor, yani göz atamıyorum sunuculara. Server listte sunucular çıkmıyor, bunu nasıl düzeltirim?
Raxy1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 490 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 0.3dl için destek sona erdi son sürümü indirirseniz server listi görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Aralık 2021 #3 0.3DL'de sunucu listesi yok. Normal bir durum. Sebebini sorarsan uzun bir konu, ama istersen anlatabilirim. Sunucuları kendin bulup IP adresini ekleyip öyle girmen gerekiyor. Raxy1 dedi: 0.3dl için destek sona erdi son sürümü indirirseniz server listi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son sürümü indirirse oynayacağı sunuculara giremez. Artı 0 Eksi
0.3DL'de sunucu listesi yok. Normal bir durum. Sebebini sorarsan uzun bir konu, ama istersen anlatabilirim. Sunucuları kendin bulup IP adresini ekleyip öyle girmen gerekiyor. Raxy1 dedi: 0.3dl için destek sona erdi son sürümü indirirseniz server listi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son sürümü indirirse oynayacağı sunuculara giremez.
KS KS For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 19 Aralık 2021 #4 Raxy1 dedi: 0.3dl için destek sona erdi son sürümü indirirseniz server listi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Girdiğim sunucular bu sürümde, ondan kullanıyorum. Server listi internetten de görürüm de uğraşmayım diye çözüm arıyorum. Ascendency dedi: 0.3DL'de sunucu listesi yok. Normal bir durum. Sebebini sorarsan uzun bir konu, ama istersen anlatabilirim. Sunucuları kendin bulup IP adresini ekleyip öyle girmen gerekiyor. Son sürümü indirirse oynayacağı sunuculara giremez. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten. Artı 0 Eksi
Raxy1 dedi: 0.3dl için destek sona erdi son sürümü indirirseniz server listi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Girdiğim sunucular bu sürümde, ondan kullanıyorum. Server listi internetten de görürüm de uğraşmayım diye çözüm arıyorum. Ascendency dedi: 0.3DL'de sunucu listesi yok. Normal bir durum. Sebebini sorarsan uzun bir konu, ama istersen anlatabilirim. Sunucuları kendin bulup IP adresini ekleyip öyle girmen gerekiyor. Son sürümü indirirse oynayacağı sunuculara giremez. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Aralık 2021 #5 For East Troop dedi: Öyle yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok. Normal bir durum kısacası. 2005 yılından kalma, geliştiricisinin bile bıraktığı moddan fazla bir şey beklememek gerek. Artı 0 Eksi
For East Troop dedi: Öyle yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok. Normal bir durum kısacası. 2005 yılından kalma, geliştiricisinin bile bıraktığı moddan fazla bir şey beklememek gerek.