mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.997 Çözümler 14 Yer Midland 28 Ocak 2025 #11 True23 dedi: Gene en resmi yönetim Rina Roleplay'da sanırım. Genişletmek için tıkla... En resmi denilebilir mi bilmiyorum ama oyuncu kitlesini kontrol edemiyor. Bölümlere ayrılmış şekilde; DM,PD-SD,10lvl non-rpciler.
True23 dedi: Gene en resmi yönetim Rina Roleplay'da sanırım. Genişletmek için tıkla... En resmi denilebilir mi bilmiyorum ama oyuncu kitlesini kontrol edemiyor. Bölümlere ayrılmış şekilde; DM,PD-SD,10lvl non-rpciler.
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #12 Konuyu hortlatdım ama güncel HP serveri var mı arkadaşlar? Başlamayı düşünüyorum da tekrardan.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.997 Çözümler 14 Yer Midland 27 Mayıs 2025 #13 Yaver46 dedi: Konuyu hortlatdım ama güncel HP serveri var mı arkadaşlar? Başlamayı düşünüyorum da tekrardan. Genişletmek için tıkla... HP serveri derken? Roleplay olarak; Rina Roleplay Vice Roleplay varlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Hem SA:MP, hemde GTA5 RAGE:MP üzerinde.
Yaver46 dedi: Konuyu hortlatdım ama güncel HP serveri var mı arkadaşlar? Başlamayı düşünüyorum da tekrardan. Genişletmek için tıkla... HP serveri derken? Roleplay olarak; Rina Roleplay Vice Roleplay varlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Hem SA:MP, hemde GTA5 RAGE:MP üzerinde.
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #14 mutiant dedi: HP serveri derken? Roleplay olarak; Rina roleplay. Vice roleplay varlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Hem SA:MP, hem de GTA 5 Rage:MP üzerinde. Genişletmek için tıkla... Hırsız polis serveri kanka. Roleplay sevmiyorum.
mutiant dedi: HP serveri derken? Roleplay olarak; Rina roleplay. Vice roleplay varlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Hem SA:MP, hem de GTA 5 Rage:MP üzerinde. Genişletmek için tıkla... Hırsız polis serveri kanka. Roleplay sevmiyorum.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.997 Çözümler 14 Yer Midland 27 Mayıs 2025 #15 Yaver46 dedi: Hırsız polis serveri kanka. Roleplay sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... CnR vardı en son güzel serverdir açıksa girebilirsiniz.
Yaver46 dedi: Hırsız polis serveri kanka. Roleplay sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... CnR vardı en son güzel serverdir açıksa girebilirsiniz.
True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #16 mutiant dedi: HP serveri derken? Roleplay olarak; Rina Roleplay Vice Roleplay varlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Hem SA:MP, hemde GTA5 RAGE:MP üzerinde. Genişletmek için tıkla... Rina roleplay kapandı.
mutiant dedi: HP serveri derken? Roleplay olarak; Rina Roleplay Vice Roleplay varlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Hem SA:MP, hemde GTA5 RAGE:MP üzerinde. Genişletmek için tıkla... Rina roleplay kapandı.