SA: MP sunucusu virüslü olabilir mi?

BayOcean

Hectopat
Daha fazla  
KIS ve Defender'ın ara ara trojan olarak karşıma çıkardığı bir şey var. SA: MP için bir RP sunucusunun giriş Client'inden kaynaklanıyor. Virüsün bugüne kadar diğer dosyalara bulaştığını görmedim. Sunucu yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, hile taraması yaptığı için virüs olarak algılanıyor olması. Altı aya yakın süredir, ben de burada oynuyorum ve sistemimde anormal bir durumla karşılaşmadım. Sorun yaşayana da hiç rastlamadım. Yine de şüpheli değilim, sayılamaz.

2017'den beri hizmet veren bir rol sunucusu. Günlük aktif olarak 700'e yakın oyuncu çekiyor.
Yine de sıkıntılı olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteye bir bakın site güvenli gibi duruyorsa virüs olmayabilir bu birinci belirleme yöntemi ikincisi bilgisayarınızda Defender dışında bir antivirüs programı var ise oradanda tarayın oradanda virüs çıkarsa kullanmamanızı öneririm ancak bazı programlarda Defender veya antivirüs programları virüs zannede biliyor pek bir doğru yok açıkçası.

Virüs ara ara algılanmaz, aldığın uyarılar Defender tarafı için denetimli klasör erişimi özeliğinden geliyor olabilir. Koruma geçmişine girip geçmiş uyarıların üzerlerine tıklayarak göz atabilirsin. Gerçekten zararlı olup olmadığını da buradan tahmin ederek anlayamayız, en azından Virustotal raporunu paylaşmanız iyi olur.

Kaspersky ve Malwarebytes bir şey görememiş. Kaspersky'dan hiç bildirim almadım ama Malwarebytes ile taradığımda tespit ediyor, garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…