Çok gizli bir insan Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar SAMP "unable to execute" hatası veriyor. Düzeltmek için her yolu denedim yönetici olarak çalıştır yaptım, sildim tekrar yükledim her yolu denedim ama olmadı. Bunun bir çözümü var mı? Not: GTA San Andreas Steam'den yüklenmiştir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar SAMP "unable to execute" hatası veriyor. Düzeltmek için her yolu denedim yönetici olarak çalıştır yaptım, sildim tekrar yükledim her yolu denedim ama olmadı. Bunun bir çözümü var mı? Not: GTA San Andreas Steam'den yüklenmiştir.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 9 Ocak 2021 #2 Steam üzerinden alınan San Andreas, SAMP'i desteklemiyor. Oyunun versiyonunu düşürürsen muhtemelen çalışacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Steam üzerinden alınan San Andreas, SAMP'i desteklemiyor. Oyunun versiyonunu düşürürsen muhtemelen çalışacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et