DemirB44 Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, şarkının adı neydi hatırlayamadım. Hatırladığım sözler: "Beybi şak ududududududu şak dududududu şak dudududu şaaayk beybi şak duruuu..." Böyle ilerliyor, neydi cevap verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar, şarkının adı neydi hatırlayamadım. Hatırladığım sözler: "Beybi şak ududududududu şak dududududu şak dudududu şaaayk beybi şak duruuu..." Böyle ilerliyor, neydi cevap verirseniz sevinirim.
Beteigeux Femtopat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 DemirB44 dedi: Arkadaşlar, şarkının adı neydi hatırlayamadım. Hatırladığım sözler: "Beybi şak ududududududu şak dududududu şak dudududu şaaayk beybi şak duruuu..." Böyle ilerliyor, neydi cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Baby Shark. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DemirB44 dedi: Arkadaşlar, şarkının adı neydi hatırlayamadım. Hatırladığım sözler: "Beybi şak ududududududu şak dududududu şak dudududu şaaayk beybi şak duruuu..." Böyle ilerliyor, neydi cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Baby Shark. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 18 Temmuz 2023 #3 DemirB44 dedi: Arkadaşlar, şarkının adı neydi hatırlayamadım. Hatırladığım sözler: "Beybi şak ududududududu şak dududududu şak dudududu şaaayk beybi şak duruuu..." Böyle ilerliyor, neydi cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Pinkpong tarafından Baby Shark adında bir şarkı. Ayrıca Youtube'un en çok izlenen videosu (nedense) PinkPong da çocuk eğlendiriyor işte
DemirB44 dedi: Arkadaşlar, şarkının adı neydi hatırlayamadım. Hatırladığım sözler: "Beybi şak ududududududu şak dududududu şak dudududu şaaayk beybi şak duruuu..." Böyle ilerliyor, neydi cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Pinkpong tarafından Baby Shark adında bir şarkı. Ayrıca Youtube'un en çok izlenen videosu (nedense) PinkPong da çocuk eğlendiriyor işte
Bluer0 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 307 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 894 Çözümler 12 Yer İstanbul 18 Temmuz 2023 #5 İlk aramada çıkıyor zaten.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.081 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 Şaak?