Saat kaçta içerik paylaşılmalı?

Denisso

Picopat
Daha fazla  
Selam, Instagram'dan resim çizerek meme yapmaya başladım. Bazı videolarda ünlü kişilerin video attığı saate sizde videonuzu atarsanız öne düşme olasılığı azalır diyorlar. Videoları genel kitleye yapıyorum ama İngilizce içerik üreteceğim sizce etkileşim için saat kaç gibi atmam lazım.

Hangi ülkeye göre yaptığınız değişir tabii ama ülkenin yerel saatine göre 18.00-21.00 arası iyi gibi.

Konu memeyse bu ülkede paylaşım için saatin önemi yoktur. Her vakit ön planda olur. Ulkece cinsel açtığımız zirvede olduğundan endişe etmene gerek yok. O değil de neden meme?

İnsan memesi değil yanlış anlamışsın sanırım. Gündemde olan komik videoları yapmaya çalışıyorum.

Gördüğüm videoda 3.33 de atın diyordu işe yarar mı sizce.

Hocam diğer ülkelerde saat kaça denk geliyor bilmiyorum açıkçası ama olabilir. Belki yayınlanıyorsa Instagram'ın hangi ülkelerde hangi saatlerde en çok aktif olduğunun istatistiğini bulabilirseniz o saat aralığında paylaşabilirsiniz.

Öğle saatleri (10-13) ve akşam saatleri (18-20) ideal saatler gibi gösteriliyor ama ben pek meyvesini yiyemedim bu saatlerin. Kafama göre atıyorum artık. Resmi bir istatistik de yok ortada maalesef. Sanırım şans işi artık.

Gece gece içimden gülüyorum Allah iyiliğinizi versin, durduramıyorum kendimi.

Bunu tahmin etmenin en ideal yolu regresyon analizi. Farkli saatlerde farkli icerikler hangi parametrelere gore nasil reaksyon aliyor incelemen gerek. Politik icerikler icin farklidir; Spor icerikleri icin farklidir.

Bence random dene, etkilesimlere bak ona gore karar ver.

Akşam 19.00 saatleri olabilir, çoğunlukta herkesin aktif olabildiği saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…