P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Daha önce çok kez saat kordonlarımı kısalttım ama fotoğraftaki kordonun mantığını bir türlü anlayamadım. Herhangi bir işaret de yok bu kordonun nasıl kısaltılacağını bilen var mı?
Daha önce çok kez saat kordonlarımı kısalttım ama fotoğraftaki kordonun mantığını bir türlü anlayamadım. Herhangi bir işaret de yok bu kordonun nasıl kısaltılacağını bilen var mı?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.820 Çözümler 25 Yer Adana 17 Haziran 2025 #2 Ayar yeri var kordonu kısaltmaya gerek yok son resimdeki yerden ileri geri ayarlanır.
P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 izoo dedi: Ayar yeri var kordonu kısaltmaya gerek yok son resimdeki yerden ileri geri ayarlanır. Genişletmek için tıkla... İleri geri gitmiyor.
izoo dedi: Ayar yeri var kordonu kısaltmaya gerek yok son resimdeki yerden ileri geri ayarlanır. Genişletmek için tıkla... İleri geri gitmiyor.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.820 Çözümler 25 Yer Adana 17 Haziran 2025 #4 Pc Matik dedi: İleri geri gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Saat marka model ne biraz kurcala öyle olması lazım şu videodan bakarak dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pc Matik dedi: İleri geri gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Saat marka model ne biraz kurcala öyle olması lazım şu videodan bakarak dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et