Saat markası kurulabilir mi?

sofcik

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, aklımda hep kendi saat markamı kurma fikrim vardı. Mekanizmayı hazır alıp kasayı kendim üretmek istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün müdür? Nelere dikkat etmeliyim? Mekanizma olarak Seiko düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz mekanizmalar var mıdır? Bilgilendirirseniz iyi olur.

Herkese merhaba, aklımda hep kendi saat markamı kurma fikrim vardı. Mekanizmayı hazır alıp kasayı kendim üretmek istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün müdür? Nelere dikkat etmeliyim? Mekanizma olarak Seiko düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz mekanizmalar var mıdır? Bilgilendirirseniz iyi olur.

Hocam detaylı bilgiye sahip değilim fakat bu tarz işlerin genelde çok soylu ailelerden ve geçmişlerden günümüze büyüyen işler olduğu bir gerçek. Siz başarsanız bile torununuzun torunu falan belki yer. O ihtimal de çok düşük maalesef. Gırla paranızın olması lazım gerek hiğbe edebilmek için deneyim kazanabilmek için.

Hocam detaylı bilgiye sahip değilim fakat bu tarz işlerin genelde çok soylu ailelerden ve geçmişlerden günümüze büyüyen işler olduğu bir gerçek. Siz başarsanız bile torununuzun torunu falan belki yer. O ihtimal de çok düşük maalesef. Gırla paranızın olması lazım gerek hiğbe edebilmek için deneyim kazanabilmek için.

Sizin dediğiniz bizzat kendi mekanizmasını üreten firmalar için geçerli ben onların mekanizmasını kullanıp kasası ve kadranı benim üretimim olacak bir saat düşündüm

Sizin dediğiniz bizzat kendi mekanizmasını üreten firmalar için geçerli ben onların mekanizmasını kullanıp kasası ve kadranı benim üretimim olacak bir saat düşündüm.

Dediğim gibi gırla paranız varsa hibe edebilecek miktarda paranız varsa neden olmasın?

Denenebilir hocam düşünün, kafanızda tartın ona göre denersiniz. Mantıklı bir karar ama burada kendi kariyeriniz ile fikir almak pek mantıklı değil "bence".

Evet bir bilene sormak daha mantıklı belki bilgisi olan birisinin önüne düşer diye düşündüm ama istediğim yanıtı alamadım yine de teşekkür ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı