BORAN012 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 395 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Kasım 2024 #11 Sparkyy dedi: Yok hocam, amacım o değil Vtc'ye katılmak için. Genişletmek için tıkla... Saatle ne alakası var hocam peki saat istemez asla vtc sizden ben kaç kere çıktım girdim vtcye hiçbiri saat filan istemedi senin dediğin ilk aldığın zamanki hali 2 saat minimum senden istiyor o kadar.
Sparkyy dedi: Yok hocam, amacım o değil Vtc'ye katılmak için. Genişletmek için tıkla... Saatle ne alakası var hocam peki saat istemez asla vtc sizden ben kaç kere çıktım girdim vtcye hiçbiri saat filan istemedi senin dediğin ilk aldığın zamanki hali 2 saat minimum senden istiyor o kadar.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.301 Makaleler 7 Çözümler 163 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #12 @BORAN012, her VTC'de durum aynı değil. Bazıları dediği gibi saat istiyor. Alım şartı olarak koyuyorlar bunu.
@BORAN012, her VTC'de durum aynı değil. Bazıları dediği gibi saat istiyor. Alım şartı olarak koyuyorlar bunu.
Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #13 BORAN012 dedi: Dediğim mantıklı yine dediğim gibi o tür uygulamaya diyelim giriştin bir hacker girer hesaba çık o işin içinden doğal yöntemden yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Steam hesabı direk geri veriyor. Idle Master'ı saçma yerlerden indirmezse sorun olmaz.
BORAN012 dedi: Dediğim mantıklı yine dediğim gibi o tür uygulamaya diyelim giriştin bir hacker girer hesaba çık o işin içinden doğal yöntemden yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Steam hesabı direk geri veriyor. Idle Master'ı saçma yerlerden indirmezse sorun olmaz.
BORAN012 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 395 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Kasım 2024 #14 UmutMelihAkyol dedi: @BORAN012, her Vtc'de durum aynı değil. Bazıları dediği gibi saat istiyor. Alım şartı olarak koyuyorlar bunu. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben öyle şart eklendiğini hayatımda görmedim 3 kere vtc açtım ve şu ana dek saat istediğini görmedim.
UmutMelihAkyol dedi: @BORAN012, her Vtc'de durum aynı değil. Bazıları dediği gibi saat istiyor. Alım şartı olarak koyuyorlar bunu. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben öyle şart eklendiğini hayatımda görmedim 3 kere vtc açtım ve şu ana dek saat istediğini görmedim.