Saat orijinal mi?

Hocam babamın aldığı saatçi arkadaşı ve iade konusunda sıkıntımız olmaz demiş kendine önceden gözlüklerde falan sıkıntı çıkarmamıştı.

Orijinal değilse babamın parası boşa gitsin istemiyorum.

5.500.

Hocam orijinal fiyatı ile aynı. Attığınız belge fatura sanırım. Benim tahminimce %70 orijinal.%30 payını da çok anlamadığım için bıraktım. Yarın gider bir saatçiye danışırsanız daha iyi olacaktır sizin için. İyi sosyaller dilerim :)

Dostum genellikle saatin alt kısmında ya da sertifika da seri no yazar onu sorgulama siteleri var oraya doğrulatabilirsin

ama bana pek orji gelmedi

Dostum genellikle saatin alt kısmında ya da sertifika da seri no yazar onu sorgulama siteleri var oraya doğrulatabilirsin.

Seri no yoktu hocam olsa bende sorgulatacaktım.

Hocam orijinal fiyatı ile aynı. Attığınız belge fatura sanırım. Benim tahminimce %70 orijinal.%30 payını da çok anlamadığım için bıraktım. Yarın gider bir saatçiye danışırsanız daha iyi olacaktır sizin için. İyi sosyaller dilerim :)

Hocam sadece fatura bir şey gösterir mi?

Dostum genellikle saatin alt kısmında ya da sertifika da seri no yazar onu sorgulama siteleri var oraya doğrulatabilirsin.

Ama bana pek orji gelmedi.

Hocam sebebiyle söylerseniz babamı kırmadan iade edebilirim beğenmedim sanısn istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı