Swatch irony v8 kullanıyorum. Geçen hafta pil kapağını kaybettim. Ürünün pil kapağını internetten aradım ancak bulamadım. Başka nereden pil kapağını bulabilirim? (Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
Find many great new & used options and get the best deals for Swatch Irony Watch Battery Cover Fits Chronograph Irony Watches at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
Find many great new & used options and get the best deals for Swatch Irony Watch Battery Cover Fits Chronograph Irony Watches at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
Buraya baktım ancak fiyatı Türkiye'ye gelmesi nerdeyse 300 TL'yi buluyor. Türkiye'den bulmak istiyorum. Daha uygun fiyatlı olması için. Başka bir yer öneriniz var mı?
Sanmam standart kasalardansa, endüstriyel üretimin belkemiği olan "aynı parçayı her yerde kullanmak" felsefesini bırakmadı. Özel bir kasa ürettiyse, o zaman ücret değişir.
Sanmam standart kasalardansa, endüstriyel üretimin belkemiği olan "aynı parçayı her yerde kullanmak" felsefesini bırakmadı. Özel bir kasa ürettiyse, o zaman ücret değişir.