AnonimHerif1 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 Sahte saat sattığına dair bazı yorumlar okudum kafam karıştı alışveriş yapmaktan vazgeçtim. Saat ve saat orjinal mi satıyor? Cevaplarsanız sevinirim.
Sahte saat sattığına dair bazı yorumlar okudum kafam karıştı alışveriş yapmaktan vazgeçtim. Saat ve saat orjinal mi satıyor? Cevaplarsanız sevinirim.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.552 Çözümler 37 26 Ekim 2024 #2 Güvenilir. Kaç kez saat almışımdır oradan. Birçok yerde de mağazaları var.
AnonimHerif1 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #3 ExellionTR dedi: Güvenilir. Kaç kez saat almışımdır oradan. Birçok yerde de mağazaları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ExellionTR dedi: Güvenilir. Kaç kez saat almışımdır oradan. Birçok yerde de mağazaları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
noctus Picopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #4 Mağazasından alıyorsan güvenilir fakat her ihtmali göz önünde bulundurarak alacağın ürünü kontrol etmende fayda var.
Mağazasından alıyorsan güvenilir fakat her ihtmali göz önünde bulundurarak alacağın ürünü kontrol etmende fayda var.