cagrisnr46 Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Apple wacth cakmasi olan fakat kaliteli bir saatim var bu saate yeni uygulamalar veya bazı fonksiyonlar ekleyebilir miyim? İfade atmak yerine cevaplarsanız iyi olur bende bilgilenirim Son düzenleme: 13 Eylül 2024
Apple wacth cakmasi olan fakat kaliteli bir saatim var bu saate yeni uygulamalar veya bazı fonksiyonlar ekleyebilir miyim? İfade atmak yerine cevaplarsanız iyi olur bende bilgilenirim
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.691 Makaleler 31 Çözümler 117 Yer Manisa 14 Eylül 2024 #2 cagrisnr46 dedi: Apple wacth cakmasi olan fakat kaliteli bir saatim var bu saate yeni uygulamalar veya bazı fonksiyonlar ekleyebilir miyim? İfade atmak yerine cevaplarsanız iyi olur bende bilgilenirim Genişletmek için tıkla... Tanıdıklarımdan deneyenler var fakat bu tür saatler genelde eski arayüzlerin görsel hali oluyorlar. Android bir saat değilse ,ki büyük ihtimalle değildir, zor.
cagrisnr46 dedi: Apple wacth cakmasi olan fakat kaliteli bir saatim var bu saate yeni uygulamalar veya bazı fonksiyonlar ekleyebilir miyim? İfade atmak yerine cevaplarsanız iyi olur bende bilgilenirim Genişletmek için tıkla... Tanıdıklarımdan deneyenler var fakat bu tür saatler genelde eski arayüzlerin görsel hali oluyorlar. Android bir saat değilse ,ki büyük ihtimalle değildir, zor.