Dün hosting aldım, havaleyle gönderdim. Havale açıklamasına işlem kimliğimi yazdım ve 10 dakika boyunca otomatik onaylanmayınca talep açtım. Talepte ilgileneceğiz dediler ama 2-3 saat önce sistemdeki ödeme bekleniyor statüsü iptal olduya çekildi. Hesabıma giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor...
www.technopat.net
Ee, ne hosting kullansam? Bütçe dert etmeyin, mantık çerçevesinde sorun yok. Dedike sunucu önermeyin yani, anladınız işte.
Dün hosting aldım, havaleyle gönderdim. Havale açıklamasına işlem kimliğimi yazdım ve 10 dakika boyunca otomatik onaylanmayınca talep açtım. Talepte ilgileneceğiz dediler ama 2-3 saat önce sistemdeki ödeme bekleniyor statüsü iptal olduya çekildi. Hesabıma giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor...
Hostreet.com plesk hostingler performanslı, veridyen cPanel hostingler limitsiz performans. Bir tık kısık. İnceleyip karar verebilirsin. Natro'da hosting konusunda çok şikayet var pas geç bence.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Rabisu hizmeti aktifleştirdi ve şuan bir sorun yaşamıyorum. Webhost için 3 kalitede paketi var ve ben 2. kalitedeki paketi kullanıyorum. Ancak paketler arasında CPU kullanım izni için bir fark yok. Sorun yaşarsam büyük ihtimalle bu yüzden sorun yaşarım.
Eğer Rabisu'da sorun yaşarsam Cenuta'dan sanal sunucu almayı düşünüyorum. Hem bütün domainlerimi taşımış olurum.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Rabisu hizmeti aktifleştirdi ve şuan bir sorun yaşamıyorum. Webhost için 3 kalitede paketi var ve ben 2. kalitedeki paketi kullanıyorum. Ancak paketler arasında CPU kullanım izni için bir fark yok. Sorun yaşarsam büyük ihtimalle bu yüzden sorun yaşarım.
Eğer Rabisu'da sorun yaşarsam Cenuta'dan sanal sunucu almayı düşünüyorum. Hem bütün domainlerimi taşımış olurum.
Rica ederiz. Mesleğim gereği hem global hem de yerli firmalar hakkında eksiksiz bilgiye sahibim. A firma B firma diye kötülemeyeceğim. Lakin bir öneri olarak Rabisu'dan memnun kalmazsanız A2 Hosting, Siteground, Fastcomet, Hetzner Hosting ya da Liquidweb'e bakabilirsiniz. Şayet konuda adı geçen firmaların son zamanlarda çok fazla mağduriyet yarattığını kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.
Bunlar dışında sanal sunucu için kesinlikle ama kesinlikle Hetzner önermekteyim. Yazılımsal destek vb. konularda bilgi isterseniz Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Rabisu ile ping hizmeti bile host edilmez. Üç kere Rabisu diyelim konunun üstüne gelsin. Rabisu Rabisu Rabisuu.
Normal bir hosting firması olsa, ticket açarım öğrenirim ne olmuş diye. Ticket konusunda en yavaş yer bile döndüğünde bir mesajla dönüyorken Rabisu'da ilgili personele iletilmiştir diye cevap yazan bir robot var, başka bir şey yok. Yahu onu yazmasa daha iyi aslında. Biletin statüsü boşu boşuna yeşil oluyor.
Avrupa'nın iş rahatlığı ile Suriye'nin beceriksizliğinin karıştığı bir çalışma prensibi var bu şirkette. Çöpünüzü host ettirtmeye almayın.