Saatte "Swıss made" yazması değerli midir?

Belki gösteririrm kuyumcuya yada bilen birine. Benim de hoşuma gitti. Sağolun hocam sizin karizmanızın yanında ben hiçbişeyim

Orijinal ise çok şey ifade edebilir, en pahalı saat markalarından biridir öyle elden ele dolaşacak bir marka da değil. Kontrol ettirmenizi öneririm.
Bulduğum yerdeki adam çok pahalıdır orjinaldir falan demişti. Ve gerçekten saat parlak detaylı çok güzel gözülüyor ve pili falan yok kurmalı yürümeyle fln şarj oluyor.

@pr1me Rolex saatleri de bakışta ayırt edemezsiniz, böyle markaların replikaları bile kaliteli oluyor. Şurada sahile doğru insem binlerce Audemars Piguet, Rolex, Patek Philippe görürüm. Böyle saatleri yan yana bir yerde göremezsiniz normalde. Bazı modelleri yarım milyon doları buluyor. Bekleme listeleri yılları buluyor, kontrol ettirin bir orijinalse yerinizde olsam satar birkaç tane saat alırdım. Servis ücretleri de öyle az paralar değil.

Bulduğum yeri söyleyemiyorum. Ama sahte değildir diye dediler. Öyle sokakta biyerde bulmadım bu arada.

Patek Philippe dünyanın en lüks saat markalarından birisidir. Eğer gerçekse ve artık üretilmiyorsa hayatınızı değiştirebilir.

Saati bulduğunuzu ve bulduğunuz yeri yazamayacağını söylemişsiniz. Bunu açabilir misiniz ? Dışarıda ortak kullanım alanlarından birinde mi buldunuz ?

Saati bulduğunuzu ve bulduğunuz yeri yazamayacağını söylemişsiniz. Bunu açabilir misiniz ? Dışarıda ortak kullanım alanlarından birinde mi buldunuz ?
hayır bir kişi verdi yerde fln bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…