2 277518 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 268 27 Temmuz 2022 #1 Saatvesaat sitesinden saat almayı planlıyorum da 400 TL civarında güzel bir saat buldum. Site güvenilir mi dolandırıcı mı saatleri kaliteli mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Saatvesaat sitesinden saat almayı planlıyorum da 400 TL civarında güzel bir saat buldum. Site güvenilir mi dolandırıcı mı saatleri kaliteli mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 27 Temmuz 2022 #2 Bu siteyi diyorsanız tabii ki güvenilir. Türkiye'nin en büyük saat satıcılarından, birçok AVM'de mağazaları var. Saat, Saat Modelleri ve Markaları - Saat ve Saat Saat ve Saat A.Ş nin Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı saat markaları, takı ve aksesuar modellerini bulabileceğiniz resmi alışveriş sitesidir. www.saatvesaat.com.tr
Bu siteyi diyorsanız tabii ki güvenilir. Türkiye'nin en büyük saat satıcılarından, birçok AVM'de mağazaları var. Saat, Saat Modelleri ve Markaları - Saat ve Saat Saat ve Saat A.Ş nin Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı saat markaları, takı ve aksesuar modellerini bulabileceğiniz resmi alışveriş sitesidir. www.saatvesaat.com.tr
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #3 Güvenilir hocam.
squater Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #4 Güvenilirdir. Saat konusunda yardıma ihtiyaç duyarsan saat işinden çok iyi anlarım küçük bir saat koleksiyonum var.
Güvenilirdir. Saat konusunda yardıma ihtiyaç duyarsan saat işinden çok iyi anlarım küçük bir saat koleksiyonum var.