FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 18 Ekim 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Hatırlamıyor olmanız daha muhtemel zira bunları uyurgezer kafa ile yapma ihtimaliniz çok düşük. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl hatırlamıyor olabilirim ki? Ahura Mazda dedi: Kaç yaşındasın? Genişletmek için tıkla... 17.
Mithat Berhan dedi: Hatırlamıyor olmanız daha muhtemel zira bunları uyurgezer kafa ile yapma ihtimaliniz çok düşük. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl hatırlamıyor olabilirim ki? Ahura Mazda dedi: Kaç yaşındasın? Genişletmek için tıkla... 17.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 18 Ekim 2020 #12 Teleport olmuşsun anladağım kadarı ile.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 18 Ekim 2020 #13 166770 dedi: Teleport olmuşsun anladağım kadarı ile. Genişletmek için tıkla... En mantıklı abimin beni yatağıma götürüp üstümü örtmesi geliyor ama o da ben bir şey yapmadım diyor.
166770 dedi: Teleport olmuşsun anladağım kadarı ile. Genişletmek için tıkla... En mantıklı abimin beni yatağıma götürüp üstümü örtmesi geliyor ama o da ben bir şey yapmadım diyor.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 18 Ekim 2020 #14 FalconPaw dedi: En mantıklı abimin beni yatağıma götürüp üstümü örtmesi geliyor ama o da ben bir şey yapmadım diyor. Genişletmek için tıkla... Uyur gezerlik var mı hocam ?
FalconPaw dedi: En mantıklı abimin beni yatağıma götürüp üstümü örtmesi geliyor ama o da ben bir şey yapmadım diyor. Genişletmek için tıkla... Uyur gezerlik var mı hocam ?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 18 Ekim 2020 #15 166770 dedi: Uyur gezerlik var mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. İlk defa bugün böyle bir şey ile karşılaştım.
166770 dedi: Uyur gezerlik var mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. İlk defa bugün böyle bir şey ile karşılaştım.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 18 Ekim 2020 #16 Alkol tüketimi var mı? Uyurgezerlik de olabilir. Ya da gece o kadar uykuluydunuz ki nerede yattığınızı hatırlamıyorsunuz. Bana da oluyor.
Alkol tüketimi var mı? Uyurgezerlik de olabilir. Ya da gece o kadar uykuluydunuz ki nerede yattığınızı hatırlamıyorsunuz. Bana da oluyor.
G Gözlerime Bak Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #17 Ben kucağımda kablosuz klavye ile uyanmıştım. Yanımda kalan arkadaşım, bilgisayara 10 dakika falan bakıp yatmaya giderken klavyeyi alıp gittiğimi söylüyor. Ben hiçbirini hatırlamıyordum.
Ben kucağımda kablosuz klavye ile uyanmıştım. Yanımda kalan arkadaşım, bilgisayara 10 dakika falan bakıp yatmaya giderken klavyeyi alıp gittiğimi söylüyor. Ben hiçbirini hatırlamıyordum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Ekim 2020 #18 Uyurgezersin büyük ihtimal alkol tüketmediysen. Peki abine sordun mu? Belki bilgisayarın fişini o çekmiştir. Uyurgezerlik büyük bir problemdir.
Uyurgezersin büyük ihtimal alkol tüketmediysen. Peki abine sordun mu? Belki bilgisayarın fişini o çekmiştir. Uyurgezerlik büyük bir problemdir.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #19 Samotne Ciasteczka dedi: Bence o kadar nokta atışı yatağına gitmezsin uyurgezer olsan. Alkol tükettin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gayet de gidebilir, aynı olayı kaç kere yaşamışlığım var evden bile çıkmışım, ama sabah uyanınca hiç bir şey hatırlamıyordum.
Samotne Ciasteczka dedi: Bence o kadar nokta atışı yatağına gitmezsin uyurgezer olsan. Alkol tükettin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gayet de gidebilir, aynı olayı kaç kere yaşamışlığım var evden bile çıkmışım, ama sabah uyanınca hiç bir şey hatırlamıyordum.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 18 Ekim 2020 #20 Bu başlığı görünce aklıma 6 yaşındayken uyurgezer halimle tuvaleti bulamayınca, dış kapıyı açıp apartmana işediğim olay geldi. İnsan ne yaptığını bilmiyor, çok önemli değil inan bana. Şu an mışıl mışıl uyuyorum.
Bu başlığı görünce aklıma 6 yaşındayken uyurgezer halimle tuvaleti bulamayınca, dış kapıyı açıp apartmana işediğim olay geldi. İnsan ne yaptığını bilmiyor, çok önemli değil inan bana. Şu an mışıl mışıl uyuyorum.