Sabah uyanınca kahvaltı yapamıyorum

ve anladığım kadarıyla sabahçısın o yüzden bence okulda kahvaltı yapmana gerek yok hoş bizim lisede tenefüsler 3 dk olduğu için bir şey yiyemiyorsun

Bende de aynı sorun var. Uyuz uyuz yerken 1 saat geçiyor. Aç aç okula gidiyorum. Canım almıyor nedense.

Aynı şey yıllardan beri bende var. Sabah gevrek veya sulu bir şeyler olduğu zaman yiyebiliyorum anca. Küçücük lokma ekmek bile fazla geliyor.

Aynı dertten yıllardır muzdaribim. Uyandıktan en az 1 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum.
Zerre iştahım olmuyor, kendimi aç hissedemiyorum.

Sabah ilk uyanınca insan vücudu besin ihtiyacını çok gerekli görmez. Okula tost yapıp götür.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, sabah kalkınca midem bulanıyor yemek görünce, yemeye çalışsamda midem yanıyor, azcık bir şey atıştırıp sandviç götürüyorum okula, 3. dersten sonra gömüyorum, birde öğlen elma gömüyorum temiz.

Uyandığımız zaman kan şekerimiz düşük oluyor ve vücut suya ihtiyaç duyuyor. İlk 1 saat içinde beslenmemiz gerekli. Ben zorlada olsa atıştırıyorum bir şeyler.

Ben de yapamıyorum, öğlen gelince ah keşke yeseymişim diyorum. Yolda vs. yemeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…