3DBurak Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Akşamları erken yatıyorum 9,10 gibi sabah 8 de kalkamıyorum. Kalkıyorum yatak çıkamıyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorum ama yorulacağım bir işte çalışmıyorum. Ve yorulmuyorum sabahları yatağımdan çıkamıyorum. Önerisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Akşamları erken yatıyorum 9,10 gibi sabah 8 de kalkamıyorum. Kalkıyorum yatak çıkamıyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorum ama yorulacağım bir işte çalışmıyorum. Ve yorulmuyorum sabahları yatağımdan çıkamıyorum. Önerisi olan var mı?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2023 #2 Vitamin değerlerine baktır, uyku sürenden çok uyku kalitesine önem ver, her gün olmamak şartıyla sabah filtre kahve iç.
Vitamin değerlerine baktır, uyku sürenden çok uyku kalitesine önem ver, her gün olmamak şartıyla sabah filtre kahve iç.
3DBurak Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 Teşekür Ederim Deniyeceğim