kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #1 Sabahları 7'de uyanıp kahvaltı yapıp okul için evden çıkıyorum evden çıktığım an midem aşırı aşırı bulanıyor, bayılacak gibi oluyorum, okula vardıktan sonra mide bulantım geçiyor. Sizce bu neden oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2021
Sabahları 7'de uyanıp kahvaltı yapıp okul için evden çıkıyorum evden çıktığım an midem aşırı aşırı bulanıyor, bayılacak gibi oluyorum, okula vardıktan sonra mide bulantım geçiyor. Sizce bu neden oluyor?
KurwaMac Decapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #2 Doktora gidiniz.
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 1 Eylül 2021 #3 Okula gitmeyi sevmiyorsundur.
kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #4 Trascendentium dedi: Okula gitmeyi sevmiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Aslında okula gitmeyi severim ama biraz heyecanlanıyorum sanırım.
Trascendentium dedi: Okula gitmeyi sevmiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Aslında okula gitmeyi severim ama biraz heyecanlanıyorum sanırım.