Sabahları ne yapıyorsunuz?

Okul varsa gece 2 de yatıp 6 20'de kalkıyorum. Kendimle mücadele edip ayağa kalkıyorum. Kahvaltı yapıp okula gidiyorum. Tatillerde ise genellikle uyuyorum.

Güne ısınma hareketleriyle başlıyorum. Sonrasında koşuya çıkıyorum veya denize gidiyorum. Geliyorum duşa giriyorum. Kahvaltı ediyorum. Sonraki zamanlarda okula giderdim ancak şu an tatilde olduğum için pek bir şey yapamıyorum. Saat öğleden sonra 4 gibi de vücut ağırlığıyla spor yapıyorum.

Dostum eski konularıma bakıyordum merak ettiğim iki soru soracağım sınav barfiks ile vücudun ne kadar gelişti ve vücut ağırlığın artık sana düşük gelmeye başladı mı?

Dostum eski konularıma bakıyordum merak ettiğim iki soru soracağım sınav barfiks ile vücudun ne kadar gelişti ve vücut ağırlığın artık sana düşük gelmeye başladı mı?

Şınav ve barfiks azalttım biraz ağırlık sporuna geçtim vücut bakımından gelişti fakat görüntü istiyorsan sadece bunlarla olmaz.
Çok aktif olduğum zamanda 106 kg ağırlığımla tekte 59 şınav 14 barfiks yapabiliyordum.

Eğer okul var ise uyanıyorum gidiyorum, yok ise kendime yulaf lapası yapıyorum (kakaolu, muzlu falan) ve kahvaltıdan sonra bilgisayara geçiyorum, param olmadığı için gezemiyorum, arkadaşım olmadığı için buluşamıyorum, sabahları bu forumda geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…