SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Ocak 2023 #1 Sabah Uykum var, eve gelince hemen yatacağım. Eve Gelince Uykum yok, yatmıyorum. Burada yazar şunu anlatıyor. Geleceği o anki duruma göre planlamamak gerekiyor.
Sabah Uykum var, eve gelince hemen yatacağım. Eve Gelince Uykum yok, yatmıyorum. Burada yazar şunu anlatıyor. Geleceği o anki duruma göre planlamamak gerekiyor.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Haklısınız hocam. Mesela küçükken bayram namazına gitmek için annem kaldırdığında gelince direkt yatacakmışım gibi düşünüyordum ama hiçbir zaman da yatmadım. Bazen gerçekten az uyuyunca işim bitince gelip yatıyorum tabii.
Haklısınız hocam. Mesela küçükken bayram namazına gitmek için annem kaldırdığında gelince direkt yatacakmışım gibi düşünüyordum ama hiçbir zaman da yatmadım. Bazen gerçekten az uyuyunca işim bitince gelip yatıyorum tabii.