xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 1 Mart 2023 #1 Arkadaşlar, deli gibi uykum var ama sabahları uyayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.717 Çözümler 2 1 Mart 2023 #2 1. sorum: Uyuyamıyor musun? 2. sorum: Uyanamıyor musun? 3. sorum: 1. sorum doğruysa sabahları uyuyamaman biraz normal geldi.
1. sorum: Uyuyamıyor musun? 2. sorum: Uyanamıyor musun? 3. sorum: 1. sorum doğruysa sabahları uyuyamaman biraz normal geldi.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 1 Mart 2023 #3 BY LEWU dedi: 1. sorum: Uyuyamıyor musun? 2. sorum: Uyanamıyor musun? 3. sorum: 1. sorum doğruysa sabahları uyuyamaman biraz normal geldi. Genişletmek için tıkla... Uyku ilacım olmadığı zaman evet akşamları uyumakta zorluk çekiyorum.
BY LEWU dedi: 1. sorum: Uyuyamıyor musun? 2. sorum: Uyanamıyor musun? 3. sorum: 1. sorum doğruysa sabahları uyuyamaman biraz normal geldi. Genişletmek için tıkla... Uyku ilacım olmadığı zaman evet akşamları uyumakta zorluk çekiyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 1 Mart 2023 #4 Hiç uyumuyor musun yoksa uyku düzenin mi bozuk? Bozuk ise bir süre uyumaz ve düzene sokarsın basitçe.
Hiç uyumuyor musun yoksa uyku düzenin mi bozuk? Bozuk ise bir süre uyumaz ve düzene sokarsın basitçe.
KidisComeBack Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #5 Sabahları uyuyamıyorum da ne demek? Biraz detaylandırmayı denemelisin. Kaçta uyuyorsun kaçta kalkıyorsun.Kalktığında kendini nasıl hissediyorsun. Ona göre sana ilaç yazacağız ama unutma ki doktor değiliz
Sabahları uyuyamıyorum da ne demek? Biraz detaylandırmayı denemelisin. Kaçta uyuyorsun kaçta kalkıyorsun.Kalktığında kendini nasıl hissediyorsun. Ona göre sana ilaç yazacağız ama unutma ki doktor değiliz