safakxq Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #11 Sabahlamanın ne anlamı var ki?
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 8 Ağustos 2023 #12 safakxq dedi: Sabahlamanın ne anlamı var ki? Genişletmek için tıkla... Zevk hocam sokakta kimse yok hiçbir ses yok sadece siz varsınız evde istediğin her şeyi yapabilrisin sabahlarken.
safakxq dedi: Sabahlamanın ne anlamı var ki? Genişletmek için tıkla... Zevk hocam sokakta kimse yok hiçbir ses yok sadece siz varsınız evde istediğin her şeyi yapabilrisin sabahlarken.
safakxq Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #13 Anıl Sarı dedi: Zevk hocam sokakta kimse yok hiçbir ses yok sadece siz varsınız evde istediğin her şeyi yapabilrisin sabahlarken. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam. Bende zamanında sabah 10'da uyuyordum. Hem metabolizma hızında düşüyor. Hem zararlı hem de gereksiz. Sabah 6'da uyan balkona çık daha mantıklı bence.
Anıl Sarı dedi: Zevk hocam sokakta kimse yok hiçbir ses yok sadece siz varsınız evde istediğin her şeyi yapabilrisin sabahlarken. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam. Bende zamanında sabah 10'da uyuyordum. Hem metabolizma hızında düşüyor. Hem zararlı hem de gereksiz. Sabah 6'da uyan balkona çık daha mantıklı bence.