Sipitipo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 510 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 XPG RAM ASUS B550-A PRİME 550 WATT FSP PSU VENTO VG11 KASA KİNGSTON 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Ulaşım sıkıntım olduğu için sürekli sabahtan yarım gün devamsızlık yapmıştım. Özürlü devamsızlığa geçirebiliyor muyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Ulaşım sıkıntım olduğu için sürekli sabahtan yarım gün devamsızlık yapmıştım. Özürlü devamsızlığa geçirebiliyor muyuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 2 Nisan 2023 #2 Geçirilir 1 ayı geçmediyse.
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 Sipitipo dedi: Ulaşım sıkıntım olduğu için sürekli sabahtan yarım gün devamsızlık yapmıştım. Özürlü devamsızlığa geçirebiliyor muyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sabahtan yarım gün yaptığınız devamsızlık 20 günü geçmediyse geçirilir. Son düzenleme: 2 Nisan 2023
Sipitipo dedi: Ulaşım sıkıntım olduğu için sürekli sabahtan yarım gün devamsızlık yapmıştım. Özürlü devamsızlığa geçirebiliyor muyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sabahtan yarım gün yaptığınız devamsızlık 20 günü geçmediyse geçirilir.
Hakooo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 1.015 Çözümler 4 2 Nisan 2023 #4 Sipitipo dedi: Ulaşım sıkıntım olduğu için sürekli sabahtan yarım gün devamsızlık yapmıştım. Özürlü devamsızlığa geçirebiliyor muyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İdareye söyleyin bi kağıt veriyor o kağıdı ailene imzalatıp veriyorsun geçiriliyor. Tabi idarenin insafıda önemli, bizimki üstünden 5 6 ay geçsede devamsızlığı özürlüye geçiriyor.
Sipitipo dedi: Ulaşım sıkıntım olduğu için sürekli sabahtan yarım gün devamsızlık yapmıştım. Özürlü devamsızlığa geçirebiliyor muyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İdareye söyleyin bi kağıt veriyor o kağıdı ailene imzalatıp veriyorsun geçiriliyor. Tabi idarenin insafıda önemli, bizimki üstünden 5 6 ay geçsede devamsızlığı özürlüye geçiriyor.