Çözüldü Sabertooth P67 Arka USB Soketleri Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar biraz önce PC'yi açtım ve fark ettim ki Microsoft Wireless Keyboard 800 setim çalışmıyor. Alıcısı da PC'nin arkasındaki USB soketine takılıydı. Çıkarttım arkadaki USB 3.0 soketine taktım yine çalışmadı. Ondan da çıkartıp kasanın önündeki USB 3.0 yuvasına taktım bu sefer çalıştı. Yani arkadaki yuvalar çalışmıyor ama önceki iki yuva çalışıyor. Anakartım Asus Sabertooth P67. Güç kaynağının yetmemezliği gibi bir durum olamaz zaten, güç kaynağım Seasonic X Serisi 1050W.
Ne yapmalıyım? Gün boyunca belli aralıklarla tekrar takıp çıkaracağım, eğer çalışmazsa anakartı garantiye göndereyim mi? (Anakartın 5 yıl garantisi mevcut Sabertooth olduğundan dolayı) ama bildiğim kadarıyla artık Saberttoh P67 anakart üretilmiyor. Değişim gibi bir şey olursa ne verirler bana anakart olarak? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı kapatıp, fişini çekip açma düğmesine basıp içindeki tüm elektriği boşaltır mısın? Daha sonra arka porta takıp cihazı çalıştırmayı tekrar dene. Ayrıca arka USB portlarında sadece USB dongle mı var?

Arkadaşlar, aygıt yöneticisinde bir aygıtta ünlem işareti vardı. Onu devre dışı bırakıp sonra yeniden aktifleştirdim. Şimdi her soket sorunsuzca çalışıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…