Sabiha Gökçen'den İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir?

Ethelsw

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ara tatilde yurt dışına çıkacağım ve seyahatim için İstanbul'dan uçağıma binmem gerek, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na nasıl gidebilirim metrobüs veya metro ile? Bilginiz varsa yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Havaist'ler var onları kullanabilirsiniz. Fakat ek bir ücretleri vardı. Şu anda ne kadar bilmiyorum. İnternet sitesinden bakabilirsiniz. Onun haricinde İstanbulkart uygulamasını indirip dijital kart oluşturabilirsiniz. Daha sonra M4 metroya maalesef yürüyerek ya da taksi alırsa çok çarpmadan taksiyle direkt havaalanı durağına gidip oradan biner, Ünalan durağında iner yine biraz yürüdükten sonra metrobüse binersiniz oradan da Gayrettepe'de otobüse biner gidersiniz. 3 vasıta ile trafik yoğunluğuna göre 2.5-3 saat sürer. Fakat en rahat ve kısa ulaşım Havaist olacaktır. Çünkü Anadolu'dan Avrupa yakasına geçeceksiniz ve biraz meşakatli bir şey açık konuşmak gerekirse.

Merhaba ara tatilde yurt dışına çıkacağım ve seyahatim için İstanbul'dan uçağıma binmem gerek, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na nasıl gidebilirim metrobüs veya metro ile? Bilginiz varsa yazar mısınız?
Şu anki metro alt yapısı ile:

Sabiha Gökçen M4 ile 45 dakika civarında Uzunçayır'a gelip Metrobüs'le 15 dakikada Mecidiyeköy'e geçip, M7 M11 ile İstanbul Havalimanına sanırım 1 saat civarı sürüyordu. Eşyan çoksa, biraz merdivenli ve maceralı olacak.

@Starlink_0 'in dediği gibi Havaist, tüm metro alt yapıları yerleşene kadar en iyi seçenek olacak. İstanbul trafiğine girmeden üçüncü köprüden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam, bu da nereden baksan 2 saat eder. 258TL idi ücret.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı