3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 1 Temmuz 2022 #1 Hem de nasıl? O kadar sabırsızım ki eskiden crackli oynadığım oyunun dosyalarını kullanıp Steam'den indiriyorum azıcık bir şey bekleyip öyle oynuyorum. Sabırlı mısınız sabırsız mı?
Hem de nasıl? O kadar sabırsızım ki eskiden crackli oynadığım oyunun dosyalarını kullanıp Steam'den indiriyorum azıcık bir şey bekleyip öyle oynuyorum. Sabırlı mısınız sabırsız mı?
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2022 #2 Hayatımda çok sorunlu insanların olmasından dolayı peygamber sabrına sahibim.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 Neye veya kime göre sabrım değişir.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #4 Sabreden Derviş Muradına Ermiş derler. Sabırlı olmak en güzeli, fakat bazı konularda insan heyecandan kendini tutamıyor
Sabreden Derviş Muradına Ermiş derler. Sabırlı olmak en güzeli, fakat bazı konularda insan heyecandan kendini tutamıyor
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 1 Temmuz 2022 #5 Elbet kişiye göre değişir ama çoğu olayda sabırsızım ve bu yüzden çok kaybettim. Deneyeyim ne kaybederimki? Düşüncesi ile ilerledim.
Elbet kişiye göre değişir ama çoğu olayda sabırsızım ve bu yüzden çok kaybettim. Deneyeyim ne kaybederimki? Düşüncesi ile ilerledim.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 1 Temmuz 2022 #6 Hüsnü_Çoban dedi: Elbet kişiye göre değişir ama çoğu olayda sabırsızım ve bu yüzden çok kaybettim. deneyeyim ne kaybederimki? Düşüncesi ile ilerledim. Genişletmek için tıkla... Aynı. Ama bir türlü beceremedim sabretmeyi.
Hüsnü_Çoban dedi: Elbet kişiye göre değişir ama çoğu olayda sabırsızım ve bu yüzden çok kaybettim. deneyeyim ne kaybederimki? Düşüncesi ile ilerledim. Genişletmek için tıkla... Aynı. Ama bir türlü beceremedim sabretmeyi.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 1 Temmuz 2022 #7 Sonu güzel olan şeylere çok sabırlıyım ama sonunda bir kazanım olmayan şeylere hiç sabredemem.