Sabit Disk USB olarak kullanılabilir mi?

Ulqui2

Yoctopat
Daha fazla  
Sabit diskimi birçok bölüme ayırdım ve Ventoy adlı uygulamada USB disk olarak programlamak istedim. Fakat ayırdığım bölümler tek bölüm olarak gözüküyor. Nasıl USB disk olarak gösterebilirim?

1769377305061.png

Ayrılmış olan bölümleri tek tek ventoy göstermez. Ancak AIOBoot programını kullanırsanız eğer istenilen ayrılmış bölüme usbdisk multiboot'unuzu ayarlayabilirsiniz.
AIO_Boot_Extractor.exe
İlk kullanımı şöyle olmalı. İstenilen sürücü harfi seçilir üstten. Kur ile harddiskin ilgili bölümüne AIOBoot dosyaları copy past edilir. işlem bittiğinde ise, diskin içerisine girilerek aioboot exe dosyası çalıştırılarak sistemler tektek yazdırılır.

Ayrılmış olan bölümleri tek tek ventoy göstermez. Ancak AIOBoot programını kullanırsanız eğer istenilen ayrılmış bölüme usbdisk multiboot'unuzu ayarlayabilirsiniz.
AIO_Boot_Extractor.exe
İlk kullanımı şöyle olmalı. İstenilen sürücü harfi seçilir üstten. Kur ile harddiskin ilgili bölümüne AIOBoot dosyaları copy past edilir. işlem bittiğinde ise, diskin içerisine girilerek aioboot exe dosyası çalıştırılarak sistemler tektek yazdırılır.
1769378624604.png

Bu yanıtı veriyor. Usb diskim bulunmuyor, sabit diskimi usb olarak göstermek istiyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı