F fzh Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar sorunlu bir şekilde işletim sistemim yüklendi. Şimdi sabit diski biçimlendirmek istiyorum temiz kurulum için. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
Arkadaşlar sorunlu bir şekilde işletim sistemim yüklendi. Şimdi sabit diski biçimlendirmek istiyorum temiz kurulum için. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
1337 Kilopat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 223 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #2 Herhangi bir Windows kurulum dvd'si veya usb'si takın, kurulum ekranında disklerinizi biçimlendirebileceğiniz ekran karşınıza çıkar.
Herhangi bir Windows kurulum dvd'si veya usb'si takın, kurulum ekranında disklerinizi biçimlendirebileceğiniz ekran karşınıza çıkar.
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #3 Temiz kurulum için bu iki videoya bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Temiz kurulum için bu iki videoya bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F fzh Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #4 1337 dedi: Herhangi bir Windows kurulum dvd'si veya usb'si takın, kurulum ekranında disklerinizi biçimlendirebileceğiniz ekran karşınıza çıkar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabınız için. balta1087 dedi: Temiz kurulum için bu iki videoya bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arama yapmıştım konu açmadan ama denk gelmemiş herhalde.
1337 dedi: Herhangi bir Windows kurulum dvd'si veya usb'si takın, kurulum ekranında disklerinizi biçimlendirebileceğiniz ekran karşınıza çıkar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabınız için. balta1087 dedi: Temiz kurulum için bu iki videoya bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arama yapmıştım konu açmadan ama denk gelmemiş herhalde.