Biraz sıkıntılı olduğunu biliyorum. 4 yıllık bilgisayar ve çok sorunlar atlattığı için durum ne kadar kötü öğrenmek istedim. Sanırım çokta kötü değil ama kanser yayılmaya başlamış diyebiliriz. Ayrıca bugün kasanın fanlarını temizledim ve macunlarını yeniledim. Ömrü azaldıkça daha sık ilgilenmek gerekir
Bende kullanıyorum ama dediğim gibi bazı sıkıntılar olmuştu. O zamanlar pek bilgi sahibi olmadığım için bilgisayara hiç yapılmaması gereken şeyler yaptım Bende Allah izin verirse 7-8 yıl kullanırım zaten ama şuan ki durumunu öğrenmek istedim.
Sistemi bu harddiske kur. Senin 320 gb olanıda depolama amaçlı kullanırsın. Hem sistem yeni haddiskte olduğu için bad sectörden kaynaklanan yavaşlamalar olmaz. Hemde senin harddiskin ölünce sistem çökmez. Sadece harddiski çıkarır atarsın.
Sistemi bu harddiske kur. Senin 320 gb olanıda depolama amaçlı kullanırsın. Hem sistem yeni haddiskte olduğu için bad sectörden kaynaklanan yavaşlamalar olmaz. Hemde senin harddiskin ölünce sistem çökmez. Sadece harddiski çıkarır atarsın.
İlginiz için teşekkürler ancak şuan alacak durumum yok. Dizüstü bilgisayarım olduğu için önemli verileri her 2 bilgisayarda bulundurmaya çalışıyorum. Olası bir arızada önemli bir veri kaybı yaşamam.