iakkus Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2015 #1 Arkadaşlar notebook'ta sabit diske yanlışlıkla format attım. Verileri nasıl kurtarabilirim? (Geri getirebilirim.) Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2015
Arkadaşlar notebook'ta sabit diske yanlışlıkla format attım. Verileri nasıl kurtarabilirim? (Geri getirebilirim.)
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2015 #2 Restorer ultimate ya da Ease US kullanabilirsiniz.
islam76 Hectopat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2015 #3 samet67671 dedi: Restorer ultimate ya da Ease US kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Restorer Ultimate programını nereden bulabilirim? İnternetten indirdiklerim demo olduğu için kayıt sırasında problem çıkartıyor.
samet67671 dedi: Restorer ultimate ya da Ease US kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Restorer Ultimate programını nereden bulabilirim? İnternetten indirdiklerim demo olduğu için kayıt sırasında problem çıkartıyor.
iakkus Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #4 islam76 dedi: Restorer Ultimate programını nereden bulabilirim? İnternetten indirdiklerim demo olduğu için kayıt sırasında problem çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Recuva adlı bir program buldum onu dene. Ben denedim işe yaradı.
islam76 dedi: Restorer Ultimate programını nereden bulabilirim? İnternetten indirdiklerim demo olduğu için kayıt sırasında problem çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Recuva adlı bir program buldum onu dene. Ben denedim işe yaradı.
islam76 Hectopat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #5 iakkus dedi: Recuva adlı bir program buldum onu dene. Ben denedim işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Bende denedim teşekkür ederim
iakkus dedi: Recuva adlı bir program buldum onu dene. Ben denedim işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Bende denedim teşekkür ederim
iakkus Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #6 islam76 dedi: Bende denedim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Takıldığın bir şey olursa sor.
islam76 dedi: Bende denedim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Takıldığın bir şey olursa sor.