TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 5 21 Temmuz 2020 #1 ID ve password giriyorum. Giriş diyorum ve siyah ekrandan sonra bu(fotoğraf bırakacağım) hatayı alıyorum. Oyunla ilgili mi yoksa ben çözebilir miyim?
ID ve password giriyorum. Giriş diyorum ve siyah ekrandan sonra bu(fotoğraf bırakacağım) hatayı alıyorum. Oyunla ilgili mi yoksa ben çözebilir miyim?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 22 Temmuz 2020 #2 Ekran kartı hatası gibi. Ekran kartı modelini ve sürücü sürümünü belirt. Neden Windows 10 kullanmıyorsun? Artı 0 Eksi
Ekran kartı hatası gibi. Ekran kartı modelini ve sürücü sürümünü belirt. Neden Windows 10 kullanmıyorsun?
KS KS TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 5 22 Temmuz 2020 #3 marcel'o dedi: Ekran kartı hatası gibi. Ekran kartı modelini ve sürücü sürümünü belirt. Neden Windows 10 kullanmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bu sorun çözüldü. Ardından direkt "Fatal Error" diye hata alıyorum. Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Ekran kartı hatası gibi. Ekran kartı modelini ve sürücü sürümünü belirt. Neden Windows 10 kullanmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bu sorun çözüldü. Ardından direkt "Fatal Error" diye hata alıyorum.
M menta101 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 2 23 Ağustos 2020 #4 TheHope0 dedi: ID ve password giriyorum. Giriş diyorum ve siyah ekrandan sonra bu(fotoğraf bırakacağım) hatayı alıyorum. Oyunla ilgili mi yoksa ben çözebilir miyim? Eki Görüntüle 620256 Genişletmek için tıkla... Bu hatayı nasıl çözdün lütfen söyler misin? Artı 0 Eksi
TheHope0 dedi: ID ve password giriyorum. Giriş diyorum ve siyah ekrandan sonra bu(fotoğraf bırakacağım) hatayı alıyorum. Oyunla ilgili mi yoksa ben çözebilir miyim? Eki Görüntüle 620256 Genişletmek için tıkla... Bu hatayı nasıl çözdün lütfen söyler misin?