meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar, Sabotaj oyununu indirmeye çalışıyorum ancak bu ekranda kalıyor ve kapanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2020
B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #2 Bilgisayarının özellikleri o oyuna yetiyor değil mi? Artı 0 Eksi
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 17 Haziran 2020 #3 #Burhan# dedi: Bilgisayarının özellikleri o oyuna yetiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende konuyu gördükten sonra baktım yazı kapanmıyor. Sistemle alakası yok. Artı 0 Eksi
#Burhan# dedi: Bilgisayarının özellikleri o oyuna yetiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende konuyu gördükten sonra baktım yazı kapanmıyor. Sistemle alakası yok.
B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #4 EMİNFW233 dedi: Bende konuyu gördükten sonra baktım yazı kapanmıyor. Sistemle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Artı 0 Eksi
EMİNFW233 dedi: Bende konuyu gördükten sonra baktım yazı kapanmıyor. Sistemle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 17 Haziran 2020 #5 Oyun daha çıkış yapmadı çünkü oyunun duyuruları bu hesaplardan yapılıyor; Login • Instagram Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Join the Sabotaj Discord Server! Artı 0 Eksi
Oyun daha çıkış yapmadı çünkü oyunun duyuruları bu hesaplardan yapılıyor; Login • Instagram Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Join the Sabotaj Discord Server!
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.386 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #6 Sisteminle falan alakası yok oyun daha indirilmeye açılmadığı için o yazıyı koymuşlar. Artı 0 Eksi
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 17 Haziran 2020 #7 Yazıyı kaldırdım ancak sitedeki linkler çalışmıyor, arkadaşların dediği gibi oyun daha yayınlanmamış. Artı 0 Eksi
Yazıyı kaldırdım ancak sitedeki linkler çalışmıyor, arkadaşların dediği gibi oyun daha yayınlanmamış.
KS KS meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 19 Haziran 2020 #8 Erdem Çolakoğlu dedi: Yazıyı kaldırdım ancak sitedeki linkler çalışmıyor, arkadaşların dediği gibi oyun daha yayınlanmamış. Genişletmek için tıkla... bende kaldırdım linkleri falan koymamışlar Artı 0 Eksi
Erdem Çolakoğlu dedi: Yazıyı kaldırdım ancak sitedeki linkler çalışmıyor, arkadaşların dediği gibi oyun daha yayınlanmamış. Genişletmek için tıkla... bende kaldırdım linkleri falan koymamışlar