EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #11 Lejax dedi: Zula ile nasıl farkı yok. Oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Zula'yı hiç sevmem hiçte oynamadım ama Zula bundan daha iyi.
Lejax dedi: Zula ile nasıl farkı yok. Oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Zula'yı hiç sevmem hiçte oynamadım ama Zula bundan daha iyi.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 5 Ocak 2021 #12 GerginGörünüşlüAdam dedi: FPS oyunu bile diyemeyiz. Hissiyatı rezalet, silah tepmeleri rezalet. Yeni FPS oyunu arıyorsanız tavsiyem Rainbow Six: Siege olacak. Genişletmek için tıkla... R6'da sevmiyorum hocam ya. Denedim, ama benlik oyun değil. EnsarT57 dedi: Hocam Zula'yı hiç sevmem hiçte oynamadım ama Zula bundan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Zula ben de çok oynadım. Grafikler falan canlı. Ama oda P2W. Yoksa güzel oyun.
GerginGörünüşlüAdam dedi: FPS oyunu bile diyemeyiz. Hissiyatı rezalet, silah tepmeleri rezalet. Yeni FPS oyunu arıyorsanız tavsiyem Rainbow Six: Siege olacak. Genişletmek için tıkla... R6'da sevmiyorum hocam ya. Denedim, ama benlik oyun değil. EnsarT57 dedi: Hocam Zula'yı hiç sevmem hiçte oynamadım ama Zula bundan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Zula ben de çok oynadım. Grafikler falan canlı. Ama oda P2W. Yoksa güzel oyun.