Sabre Pro RGB champion kullanılır mı?

Bütçe
1500

SleepyQ

Hectopat
Iyi günler. Garantiden ürün değişimi olarak sıfır bir Sabre Pro RGB champion verdiler. Sizce ürün kullanılır mı, direkt satmali mıyım paketi açmadan? Herkes orta tekerlek, altındaki tutucular, ve farenin en kolay darbede tuşlara tıklamasından muzdarip (özellik olduğunu biliyorum yine de sıkıntı o kadar kolay tıklaması). 8KHz çok yüksek bir değer evet fakat en fazla 2 ya da 4 kullanacağım kullanırsam, 8 pek ihtiyaç olan bir şey değil. Ya da bu ürünü satıp yerine daha kaliteli bir şeyler alabilir miyim? Uzun kullanım deneyimine sahip arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Uzun zamandır aktif olarak kullanıyorum. 2 kere masadan düşürdüm herhangi bir sorununu görmedim, büyük eli olanlar için ideal. Ben 1KHz de kullanıyorum, 8KHz de kullanmak için güçlü işlemci gerekiyor.

Uzun zamandır aktif olarak kullanıyorum. 2 kere masadan düşürdüm herhangi bir sorununu görmedim, büyük eli olanlar için ideal. Ben 1KHz de kullanıyorum, 8KHz de kullanmak için güçlü işlemci gerekiyor.

Hocam peki bu aşırı hassas tıklaması rahatsız ediyor mu sizi mouse 2 Cm'den bırakılsa bile tıklıyor her yerde görüyorum ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

Hocam peki bu aşırı hassas tıklaması rahatsız ediyor mu sizi mouse 2 Cm'den bırakılsa bile tıklıyor her yerde görüyorum ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

O kadar hassas olduğunu hiç fark etmedim. 450 TL Fare Önerisi bu konuyu açtıktan bir gün sonra aldım fareyi, o zamandan beri beni rahatsız eden bir şey olmadı. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı