N Nemesis738 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Bilgisayarda baktığımda sabsi.exe diye bir program internet kullanmış. Aşağı indiğim zaman saBSI.exe diye bir program internet kullanmıştı. Zararlı mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Bilgisayarda baktığımda sabsi.exe diye bir program internet kullanmış. Aşağı indiğim zaman saBSI.exe diye bir program internet kullanmıştı. Zararlı mıdır acaba?
SencanGariest41 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 13 Haziran 2023 #2 Yüksek ihtimal virüs hocam.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 McAfee kullanıyor musunuz?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #4 McAfee'nin bir hizmeti sanırsam. sabsi.exe Dosyasını Silme, İndirme ve Hata Düzeltme Rehberi sabsi.exe Dosyasını Nasıl Silinir, İndirilir ve Hataları Nasıl Düzeltilir. Yüksek CPU ve Disk Kullanımı Hatalarını Giderin. www.exedb.com Linkte Üstteki bilgi yeterli, altta boş boş şeyler yazılmış.
McAfee'nin bir hizmeti sanırsam. sabsi.exe Dosyasını Silme, İndirme ve Hata Düzeltme Rehberi sabsi.exe Dosyasını Nasıl Silinir, İndirilir ve Hataları Nasıl Düzeltilir. Yüksek CPU ve Disk Kullanımı Hatalarını Giderin. www.exedb.com Linkte Üstteki bilgi yeterli, altta boş boş şeyler yazılmış.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #5 McAfee hizmeti gibi bir şey sanırım.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 13 Haziran 2023 #6 Hocam kötü amaçlı yazılım muhtemelen virüstür Aşağıdaki linkte ne yapacağınız belirtiliyor sabsi.exe: bu nedir? ve nasıl kaldırılacağı (Çözüldü)
Hocam kötü amaçlı yazılım muhtemelen virüstür Aşağıdaki linkte ne yapacağınız belirtiliyor sabsi.exe: bu nedir? ve nasıl kaldırılacağı (Çözüldü)
S shikiribidop Femtopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #7 McAfee'ye bağlı bir şey virüs değil
N Nemesis738 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #8 echo404 dedi: Hocam kötü amaçlı yazılım muhtemelen virüstür. Aşağıdaki linkte ne yapacağınız belirtiliyor. sabsi.exe: bu nedir? ve nasıl kaldırılacağı (Çözüldü) Genişletmek için tıkla... Silmezsem sorun olur mu o site kendi reklamını yapıyormuş gibi geldi bana.
echo404 dedi: Hocam kötü amaçlı yazılım muhtemelen virüstür. Aşağıdaki linkte ne yapacağınız belirtiliyor. sabsi.exe: bu nedir? ve nasıl kaldırılacağı (Çözüldü) Genişletmek için tıkla... Silmezsem sorun olur mu o site kendi reklamını yapıyormuş gibi geldi bana.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 14 Haziran 2023 #9 Nemesis738 dedi: Silmezsem sorun olur mu o site kendi reklamını yapıyormuş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam detaylı araştırma yapmıştım ama yazmayı unutmuşum herhangi bir sorun yok virüs değilmiş zaten
Nemesis738 dedi: Silmezsem sorun olur mu o site kendi reklamını yapıyormuş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam detaylı araştırma yapmıştım ama yazmayı unutmuşum herhangi bir sorun yok virüs değilmiş zaten
N Nemesis738 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #10 echo404 dedi: Hocam detaylı araştırma yapmıştım ama yazmayı unutmuşum herhangi bir sorun yok virüs değilmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam öyle yazdığınız an bir an korktum yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
echo404 dedi: Hocam detaylı araştırma yapmıştım ama yazmayı unutmuşum herhangi bir sorun yok virüs değilmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam öyle yazdığınız an bir an korktum yardımcı olduğunuz için teşekkürler.