Sabunla yıkamak vs Şampuanla Saç Yıkamak

Araştırmalarımda herkesin defne ve zeytinyağı sabunlarını önerdiğini gördüm.

Doğal sabun kullanmanızı tavsiye ederim. 5-10 TL'lik sabunlar olmamalı. Bir çoğu kızartma yağı atıkları ile yapılıyor. Soruk işlemle yapılmış doğal sabunlar kullanırsanız faydasını görürsünüz. Ayrıca katran sabunları daha iyi olacaktır.

Doğal sabun kullanmanızı tavsiye ederim. 5-10 TL'lik sabunlar olmamalı. Bir çoğu kızartma yağı atıkları ile yapılıyor. Soruk işlemle yapılmış doğal sabunlar kullanırsanız faydasını görürsünüz. Ayrıca katran sabunları daha iyi olacaktır.
Peki bu doğal sabunları nereden bulabilirim? Annem geçen a101'den doğal zeytinyağı sabunu almış mesela ne kadar doğaldır bu? Ve herhangi bir aktara gidip doğal sabun alsam gerçekten doğal mıdır?

Peki bu doğal sabunları nereden bulabilirim? Annem geçen a101'den doğal zeytinyağı sabunu almış mesela ne kadar doğaldır bu? Ve herhangi bir aktara gidip doğal sabun alsam gerçekten doğal mıdır?

Genellikle doğal sabunların kokusu olmaz eğer ki %100 doğal ise. Kokusu olur ama kendine has kokusu olur çok hafif oluyor kokuları. Katran sabunlarının kokusu odunsu ağır olur mesela. Parfüm katmıyorlar genelde. İnternetten satın alabilirsiniz. Ben genelde buradan alıyorum. Saç ve yüz için kullanıyorum bir kaç hafta gidiyor. Bunun gbi bir çok satan yer var.
Aktarlarda bulunan sabunlar ucuz oluyor ama hiçbirinin faydasını görmedim bir de yine onlar da atık yağlar ile yapılıyor. Kaliteli sabun bitkisel yağdan yapılır. Zeytinyağ kilosu malum pahalı 5 TL gibi fiyata satılması pek mümkün değil gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı