Rehber Saç bakım önerilerim

Pek gerek yok. Katı saç kreminden biraz alıp, boş bir sprey kutusuna su ile karıştırıp koyarsanız benzer işlevi görür. Katı saç kremini duşta uygularsınız, yaptığınız sprey şeklinde olanı ise duş almadığınızda saçınızı tararken vs. kullanırsınız. Yağ konusunda ise açıkçası attığınız ürün fiyatına değmez gibi. Ben direkt normal argan yağı öneriyorum. Fakat saç iksirleri önerilerimi paylaşacağım.

Sülfatlı şampuan tavsiye etmem, saç derisini tahriş ediyor.
Hayır, saç derisi hassas olanlarda geçerli sadece.

Merhaba. Aşırı yumuşak bir saçı nasıl sertleştirebiliriz?
Biraz daha ağır şampuanlar kullanırsanız sertleşebilir. Kepeğe karşı etkili vs.

Mesela, Head & Shoulders Derinlemesine Temiz.

Fakat çok yumuşak bir saçı sertleştirme konusunda hiç detaylı araştırma yapmadım.

Prozinc de eklenebilir bence.
Evet tavsiye edebilirim. Konuya eklemek isterdim ancak raporlayıp ekletmem lazım işler karışıyor yoksa.

Prozinc kepek için çok iyi.

H&S denedim fazla kepek yaptı. Neredeyse her yöntemi denedim fakat bu saç sertlesmiyor.

Üzgünüm hocam 491 bildirim olmuş yine unutmuşum. Konu linkinizi tekrar atabilir misiniz?

Hocam çok çok sevindim geldiğinize. Buyurun, bu arada fazla soru sormuşum kusura bakmayın

Hocam saçın çok yağlı kullanmamı şiddetle önerdiğiniz saç bakım kremleri köpükleri veya şampuanı var mı?

Hocam saçın çok yağlı kullanmamı şiddetle önerdiğiniz saç bakım kremleri köpükleri veya şampuanı var mı?
Merhabalar. Öncelikle beslenmenize dikkat edin bu konuda. Yoksa 10.000 TL'lik alışveriş yapsanız işinize yaramaz.

Aşırı yağlı saçlarda, daha nazik yani sülfatsız vs. şampuanlar saçtaki yağı temizlemekte başarılı olmayabilir. Yani sülfatsız, tuzsuz vs. diye hemen atlamayın. Dediğim gibi nazik saç derisi dışında daha ağır şampuanları kullanmakta sakınca yok.

Ürün önerisine gelecek olursak.

Yağlı saçlar için bu şampuanlar kullanılabilir...

Saç derinize elinizle masaj yaparken aşırıya kaçmadan uygulayın. Saç uçlarına ve boyuna şampuan sürmeyin. Sürülmez. Saçınız kısaysa oralara tabii ki direkt olarak gelir fakat saçınız uzunsa mesela saçınızı arkaya atın. Saç diplerini şampuanlayın. Sonra yukardan su tutun şampuan aşağı inerken saç uç ve boylarınızdaki yağı, kiri alıp suyla birlikte atacaktır.

Saç kremi ise, saç uçlarına ve saç boyuna sürülecek şekilde kullanılmalıdır. Yağlanma ile alakası ile saçı nemli tutarsanız daha az sağlanır. Bu yüzden nem dengesi sağlanmalı.

Saç kremi:
https://www.akakce.com/sac-kremi/en...sac-bakim-kremi-390-ml-fiyati,1976715818.html

https://www.akakce.com/sac-kremi/en...ylang-ylang-ozlu-400-ml-fiyati,548273555.html

Çok sağ olun hocam bu arada saçlarım uzun bugün gratisr gidip bakım köpüğü alacaktım vazgeçtim önerdiğiniz şampuan ve kremi alacağım sağ olun.

Çok sağ olun hocam bu arada saçlarım uzun bugün gratisr gidip bakım köpüğü alacaktım vazgeçtim önerdiğiniz şampuan ve kremi alacağım sağ olun.
Rica ederim. Köpük aslında ayrı olarak alınabilir. Önermemi ister misiniz?

Bundan aldım sence nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…