Rehber Saç bakım önerilerim

Hocam düz su ile yıkayıp geçsek daha sağlıklıklı olmaz mı?
Saç derisini doğru şampuanla yeterince temizledikten sonra, saçın kendi yağının ulaşamadığı yerlere saç kremi ulaştırıp oraları da nemlendirmek gerekiyor. Saç derisinden gelen yağ tüm saçı besleyemiyor.

Hocam saç kremleri kuru saç için yazıyor benim yağlı saçım var yağlı saça özelmi bulmalıyım.

Ben saçım dökülmesi diye sadece dalin gibi içerisinde sağlıksız şeyler bulundurmayan şampuanlar kullanıyorum. Sence saçımın daha sağlıklı olması için yaptığım bu şey doğru mu yoksa dalinin yanında başka ürünlerde kullanmam gerekiyor mu?

Hayır şampuan ve krem.
Hocam daha doğal içerikli olmasını istiyorsanız Siveno, Love Beauty and Planet markaları biraz daha doğal. Onlara bakabilirsiniz. Evet Yves Rocher da güzel. Bunlardan gözünüze çarpan net bir ürün söylerseniz içeriğine de bakıp yorumlayabilirim.

Hocam saç dökülmesine şampuanda o içeriklerin etkisi pek olmuyor. Zaten sağlıksız da değiller. Ancak, saç derisi nazik olanlara sülfatsız, tuzsuz vs. gibi ürünler önerilir. Öyle bir durum olursa kullanılır.

Saç dökülmesine karşı Urban Care, ISANA gibi markaların tonikleri vardı. Tonik hiç kullanmadım fakat şans vermekte bir fayda var. Dermaroller ile birlikte kullanılabilir.

Ama tabii, görmediyse bir dermatoloji uzmanının görmesi en iyisi olacaktır.

Çook, çoook kimyasal...
Tabii ki kimyasal olacak hocam fakat, her kimyasal zararlı değil sonuçta. Doğal ürün diye milleti kazıklıyorlar, bazıları saçı bile temizlemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…